Titel

Destiny door Ernst & Young genomineerd tot ’Beloftevolle Onderneming van het jaar 2015’

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
Destiny Daan en Samuel

Succesvol ondernemerschap Destiny blijft erkenning oogsten

De Belgische cloud telecomoperator Destiny is door Ernst & Young genomineerd voor ’Beloftevolle Onderneming van het jaar 2015’.

Deze prijsuitreiking is een initiatief van de Vlaamse Overheid, die op deze manier snel groeiende innovatieve bedrijven met een sterk marktpotentieel wil bekronen. Een onafhankelijke jury van professionele vakmensen en academici staan in voor de selectie van de deelnemende bedrijven.

Daan De Wever, CEO en medeoprichter van Destiny: ”Wij zijn verheugd met deze nominatie die voor ons een hernieuwde erkenning betekent van ons succesvol ondernemerschap. Ik wil hierbij graag onze klanten en partners bedanken die sinds onze start in 2008, mee bouwden aan dit succesverhaal. Mede dankzij hun vertrouwen zijn we er in geslaagd jaarlijks een sterke omzetgroei te realiseren.”

Destiny werd recent al een aantal keren bekroond. In mei van dit jaar ontving Samuel De Wever nog de prijs van ’Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2015’, uitgereikt door Junior Chamber International. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een individu dat op uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.