Beveiligde connectiviteit

Van je internetverbinding tot schaalbare netwerkoplossingen: hoogwaardige en veilige connectiviteit is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Ontdek hoe je je organisatie, bedrijfslocaties en medewerkers snel en veilig met elkaar verbindt.
Beveiligde connectiviteit
vrouw laptop kantoor

Vast en mobiel internet

Geen bedrijf dat vandaag nog zonder internet kan. Gewoon surfen is één ding, maar steeds meer organisaties werken met videoconferencing en in de cloud. Dat vereist natuurlijk een snelle en betrouwbare verbinding. Los van je voorkeur voor glasvezel/fiber, VDSL of 4G, kijken we samen welke noden jouw bedrijf heeft en voegen we extra redundantie toe.

Private bedrijfsnetwerken

Een efficiënt, performant en veilig bedrijfsnetwerk over verschillende locaties is cruciaal voor een goede werking van je bedrijf en zelfs haast een noodzaak om te kunnen groeien. Ontdek hoe je al je bedrijfslocaties en medewerkers snel en veilig met elkaar verbindt via MPLS en SD-WAN.

kantoor werk computer
Cloud Security

Cybersecurity

Bedrijven worden geconfronteerd met bedreigingen vanuit alle hoeken. Ze worden geavanceerder en hun doelwit is niet langer alleen het bedrijfsnetwerk. Bovenop de securitylaag van onze connectiviteits- en communicatie- oplossingen bieden we extra beveiliging voor je netwerk én je eindgebruikers die gebruik maken van toestellen, het web en e-mail.

Cloud infrastructuur

Je bedrijf groeit en je data en applicaties groeien mee. Maar het beheer ervan moet dus ook flexibel zijn. Een server op locatie is niet meer van deze tijd. Met een virtuele serveromgeving in de cloud vermijd je aardig wat kosten en risico’s.

cloud Security

Advies nodig over beveiligde connectiviteit?

Stel je vragen gerust aan ons team. Onze experts staan voor je klaar, luisteren graag naar jouw specifieke noden en gidsen je naar de ideale oplossing voor jouw bedrijf.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.