Titel

Destiny vervolledigt veilig cloudcommunicatie aanbod door integratie Microsoft Teams

Category
In het nieuws
Aangemaakt op
2 juni 2020
Geschreven door
admin
MS Teams

Het bedrijf bundelt de krachten met Ingram Micro Cloud om zijn geïntegreerde Destiny-Microsoft Teams oplossing voor KMO’s naar de markt te brengen

Brussel, 3 juni 2020 – Destiny, de Belgische aanbieder van veilige cloudcommunicatieoplossingen voor innovatieve ondernemingen,  neemt Microsoft Teams mee op in zijn portfolio en vervolledigt zo zijn cloudcommunicatie platform. Het bedrijf komt op deze manier tegemoet aan de vraag van KMO’s naar een totaaloplossing om veilig te kunnen communiceren en samen te werken. 

Naast SmartMobile en SmartMobile Plus, beide oplossingen voor veilige cloudtelefooncentrales,  biedt Destiny nu ook een telefonieoplossing rond Microsoft 365 om van overal te kunnen communiceren en samen te werken. Zo kunnen bedrijven Microsoft Teams, dat ze vaak al als intern collaboratieplatform of voor videobellen gebruiken, uitbreiden en ombouwen tot een eenvoudige telefooncentrale zodat werknemers er ook makkelijk mee kunnen telefoneren. Het afhandelen van de gesprekken verloopt via Direct Routing over het Destiny netwerk aan voordelige, lokale tarieven. Voor meer geavanceerde telefooncentrale functionaliteiten zoals vast-mobiele of CRM-integraties en callcenter toepassingen, is tevens eenvoudige integratie mogelijk van Microsoft Teams met SmartMobile Plus.  In dit geval neemt Destiny de volledige implementatie van de cloudtelefooncentrale voor zijn rekening. Door de samenwerking met Ingram Micro Cloud is het mogelijk voor partners van Destiny om Microsoft 365 & Teams eenvoudiger uit te rollen door het IMC Quick start progamma.

Krachtige combinatie van collaboratie en geïntegreerde telefonieoplossing

“Makkelijk en professioneel samenwerken met collega’s binnen dezelfde virtuele omgeving en altijd bereikbaar zijn voor je klanten op één vast nummer, zijn de uitgangspunten van het nieuwe aanbod. En die zijn vandaag door de huidige omstandigheden waarin telewerk - waar mogelijk - de norm is, relevanter dan ooit,” zegt Joachim Lauwers, Managing Director België bij Destiny. “We streven er bij Destiny naar om op élke vraag van de klant met betrekking tot cloudcommunicatie een passend antwoord te geven.  We zetten hierin vandaag een volgende stap. Afhankelijk van de specifieke noden van de klant, koppelen we de Destiny telefonie aan hun Microsoft Teams omgeving of integreren we Microsoft Teams met onze eigen uitgebreide cloudcommunicatie-dienst SmartMobile Plus. In beide gevallen combineren we de kracht van collaboratie via Microsoft Teams met een geïntegreerde telefonieoplossing via Destiny.”

Complexiteit reduceren

Om het de bedrijven die vandaag de hele communicatie van hun klanten willen onderbrengen in Microsoft Teams zo makkelijk mogelijk te maken, bundelt Destiny de krachten met Ingram Micro om zijn Destiny-Microsoft Teams oplossing actief in de markt te zetten.

“Ingram Micro is heel blij dat we samen met de integratie van Destiny in Microsoft Teams een professionele oplossing kunnen aanbieden,” zegt Johan Vansimpsen, Ingram Micro Cloud Leader Belux. “Concreet betekent dit dat bedrijven en partners bij ons de Microsoft Teams Phone System of Business Voice licentie kunnen aankopen en dat het Belgisch IT kanaal deze volledig configureert op maat van de klant.  Aansluitend zorgt Destiny dan voor een Direct Routing oplossing waardoor de vaste telefonie gecertifieerd is op Microsoft Teams. Door deze samenwerking trachten we als challengers een totaaloplossing aan te bieden en de complexiteit voor eindklanten en IT partners maximaal te verlagen zodat elke KMO snel en eenvoudig van overal kan samenwerken en communiceren. Daarnaast biedt Ingram Micro Cloud bedrijven ook een volledig programma om van start te gaan met Microsoft 365 en Teams met zijn trainingsprogramma & learning tracks voor zowel sales, technisch als Go-To-Market.”

Over Destiny

Destiny, opgericht in 2008, is een aanbieder van veilige cloudcommunicatie-oplossingen voor innovatieve ondernemingen. Met meer dan 300 medewerkers, verspreid over België, Nederland en Frankrijk, en een jaaromzet van meer dan 85 miljoen euro in 2019, groeide het telecombedrijf uit tot de snelst groeiende cloud- en telecomspeler in de Belgische B2B-markt.  Het bedrijf heeft de ambitie om uit te groeien tot een Europese leider en challenger in veilige cloudcommunicatie-oplossingen.

Met het Destiny cloudinteractieplatform kunnen bedrijven vanaf elke plaats en met elk toestel efficiënter communiceren, aangezien telecom en IT in de achterliggende architectuur naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan, die perfect zijn aangepast aan de huidige behoeften van de klant én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften.

Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 25.000   professionele klanten, waaronder gereputeerde bedrijven als Cevora, Colruyt, Decathlon, Democo, DPD, Ecover, Gabriëls, Interparking, Katoen Natie, McDonald’s, Officenter, Standaard Boekhandel, Würth en ZEB.

www.destiny.be

Over Ingram Micro

Ingram Micro levert een volledig spectrum van wereldwijde technologie- en supply chain-diensten aan bedrijven over de hele wereld. Uitgebreide expertise in technologische oplossingen, mobiliteit, cloud en supply chain-oplossingen stelt haar businesspartners in staat om efficiënt en succesvol te opereren in de markten die zij bedienen. Ongeëvenaarde wendbaarheid, diepgaande marktinzichten en het vertrouwen en de betrouwbaarheid die voortkomen uit decennia ervaring, maken Ingram Micro onderscheidend en vooruitstrevend. Ontdek hoe Ingram Micro u kan helpen de belofte van technologie te realiseren. Voor meer info: www.ingrammicro.com.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.