Dstny voor grote bedrijven

Als onderneming is een efficiënt, performant en veilig bedrijfsnetwerk over verschillende locaties cruciaal. Daarnaast wil je vlot bereikbaar zijn, dat je werknemers optimaal kunnen samenwerken en dat je klanten de service kan bieden die ze verwachten. Dstny ondersteunt je met een oplossing op maat.
Enterprise

Communicatie en beveiligde connectiviteit op maat van jouw onderneming

Wij ondersteunen je bedrijf met een communicatie- en connectiviteitsoplossing op maat, zodat je alle digitale uitdagingen vandaag en in de toekomst gemakkelijk en veilig aankunt.
En dat doen we op een unieke en persoonlijke manier zoals het hoort!

Vrouw belt mobiel

Bedrijfscommunicatie

 • All-in platform voor je bedrijfscommunicatie
 • Integraties met CRM en Microsoft Teams
 • Add-ons zoals Analytics en AI Chatbot
 • Vaste en mobiele telefonie
WiFi

Netwerk en internet

 • Een efficiënt en performant bedrijfsnetwerk
 • Verbind je kantoren vlot en veilig met SD-WAN
 • Snel en betrouwbaar vast en mobiel internet
 • Via VDSL of glasvezel (fiber) met 4G back-up
Mobile

Cybersecurity

 • Beveilig je netwerk en je eindgebruikers
 • Next-generation cloud firewall
 • Secure Mobile Workers voor thuis en onderweg
 • E-mailbeveiling: phishing, spam, malware,...
unified communication

Cloud infrastructuur

 • Je data en toepassingen in een private cloudomgeving
 • Beveiligde toegang public cloud (Azure, Amazon,...)
 • Je eigen server in ons veilige datacenter Tier3
 • Geen dure investering en altijd toegang tot je data

Een modern, all-in platform voor bedrijfscommunicatie

Op kantoor of onderweg, het all-in platform voor Busines Communications van Dstny bedien je heel eenvoudig met je mobiele telefoon, pc/laptop of vaste telefoon. Je kan bellen, chatten en beschikt over alle functionaliteiten van een telefooncentrale.

Het platfom integreert naadloos met onze mobiele en vaste telefonie. Daarnaast zijn er verschillende add-ons, zoals Analytics, een AI Chatbot en kan er worden geïntegreerd met je CRM of met Microsoft Teams.

All-in communicatieplatform

Extra tools om je communicatie te versterken

Business Analytics

Business Analytics

Dstny Analytics is een analyse- en rapportageplatform dat al je communicatiedata in kaart brengt en je helpt geïnformeerde beslissingen te nemen voor een effectieve communicatie.

Customer Engagement

Customer Engagement

Met de juiste Customer Engagement tools, kunnen je medewerkers de klantenservice naar een hoger niveau tillen. Denk daarbij aan een Callcenter oplossing, AI Chatbot of een all-in Customer Engagement Platform.

Business Integrations

Business Integrations

Het Dstny communicatieplatform integreert met populaire tools en systemen zoals Microsoft Teams en de gekende CRM’s. Alles om efficiënt te kunnen werken en klanten de best mogelijke dienstverlening te geven.

Een performant bedrijfsnetwerk en snel, betrouwbaar internet

De moderne werkplek ontwikkelt zich voortdurend. En ook de behoeften van bedrijven veranderen, zeker als het gaat om hun internet, bedrijfsnetwerken en het verbinden van meerdere locaties. Bandbreedte, applicatiebeheer en beveiliging staan daarbij voorop.

SD-WAN connectiviteit

Je kantoren snel en veilig verbinden met SD-WAN

SD-WAN (voluit Software Defined Wide Area Network) is een op software gebaseerde aanpak voor het beheer van het bedrijfsnetwerk (WAN). Bedrijven maken steeds vaker gebruik van de cloud, met name SaaS applicaties (CRM, Office 365, HR-software,...), maar traditionele WAN's zijn daarvoor niet langer geschikt.

SD-WAN is een performante en veilige netwerkoplossing die je netwerkbeheer vereenvoudigt, met lagere operationele kosten en aanpasbaar aan de noden en groei van elk bedrijf. Bedrijfskritische applicaties geef je makkelijk voorrang op het netwerk.

Internet werknemers bedrijf

Vast en mobiel internet op maat van jouw bedrijf

De digitale toepassingen in je onderneming bedrijfsomgeving staan of vallen met je basistelecom, zoals internet. Heb je voldoende capaciteit of net te veel? Moet je bandbreedte op geregelde tijdstippen wijzigen? Zijn er medewerkers die vaak mobiel werken? Wij helpen je graag de perfecte basisstructuur neer te zetten.

Met betrouwbaar en snel vast internet via VDSL of glasvezel/fiber en een 4G back-up. Voor mobiel internet bieden we verschillende voordelige mobiele bundels met telefonie en data aan, op maat van jouw onderneming. Enkel data nodig, zonder telefonie? Dat kan ook.

Cybersecurity

Cyberaanvallen komen vandaag uit alle hoeken. Bedrijven moeten zich dan ook wapenen tegen cybercriminelen die steeds slimmer en vindingrijker worden. Daarom bieden we boven op de securitylaag van onze connectiviteits- en communicatie-oplossingen extra beveiligingen. Voor je netwerk én voor je eindgebruikers: via hun toestellen, het internet en hun e-mail.

Cybersecurity
Cloud infra

Cloud infrastructuur

Je bedrijf groeit en je data en applicaties groeien mee. Maar het beheer ervan moet dus ook flexibel zijn. Een server op locatie is niet meer van deze tijd. Met een virtuele serveromgeving in de cloud vermijd je aardig wat kosten en risico’s. Wij zorgen voor een veilige infrastructuur, zodat jij kan focussen op de digitale toepassingen van je onderneming.

Voordelen voor jouw bedrijf

productiviteit

Meer efficiëntie en productiviteit

Dankzij een geïntegreerde oplossing op maat van jouw bedrijf. Zo ben je altijd vlot bereikbaar op eender welk toestel, beschik je over een efficiënt en performant netwerk met de nodige beveiliging voor je bedrijf en eindgebruikers. Alles voor een goede werking en de groei van jouw onderneming.

flexibel schaalbaar

Schaalbaar en
betaalbaar

Jouw behoeften evolueren met het aantal gebruikers en nieuwe toepassingen. Daarom vinden we dat technologie schaalbaar moet zijn, net zoals onze tarieven. We passen makkelijk aan. Zo betaal je niet voor de capaciteit die je toch niet gebruikt, maar als je ze in de toekomst toch nodig hebt, dan kun je er meteen van genieten.

ds

Op maat en
24/7 support

Elke innovatieve onderneming heeft haar eigen specifieke noden. We zoeken en bepalen samen welke oplossing het best bij jouw bedrijf past - nu en in de toekomst. De experts van onze klantenservice helpen je 24/7.

 

 

Een oplossing op maat van jouw onderneming?
Stel al je vragen aan ons team.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.