Managed WiFi voor je bedrijf en bezoekers

Voor bedrijven die gebruiksvriendelijke wifi-toegang willen bieden aan hun werknemers en bezoekers zonder de hinder van onderhoud.
  • Wil je gemakkelijk toegang bieden tot wifi voor gasten?
  • Wil je snel je wifi-infrastructuur uitbreiden om nieuwe kantoren/vergaderruimtes te dekken?
  • Wil je de ervaring van gebruikers die spraak- of videoconferenties via het wifi-netwerk gebruiken, maximaliseren?
woman-laptop-couch
wifi-devices

Verbeter je connectiviteit

Een introductie van Dstny's Managed WiFi-oplossing

Onze Managed Wi-Fi-oplossing maakt gebruik van Cisco Meraki-toegangspunten, speciaal ontworpen om de gebruikerservaring te maximaliseren: optimalisatie van de kwaliteit van apps (zoals Microsoft Teams of Zoom) of eenvoudig instellen van wifi-gastaccounts.

Het is ook een co-beheerde service: je IT-beheerders kunnen de meeste wifi-onderhoudstaken delegeren aan het Dstny-team, maar kunnen ook zelf dringende wijzigingen aanbrengen.

productiviteit

Hoge prestaties, zorgen voor naadloze werking van applicaties voor een groot aantal gelijktijdige gebruikers. WiFi 6 compatibel.

Cybersecurity

Sterke encryptie en detectie van bedreigingen. Beveiligd voor interne gebruikers, gasten, Bring your own Device (BYOD) en Internet of Things (IOT).

 

Customer engagement

Eenvoudige toegang en beheer van gast-wifi.  Onze wifi-infrastructuur bevat standaard een beheersysteem voor gasten op basis van "sponsorship".

de beste klantenervaring

Dstny verzorgt de volledige wifi-configuratie (SSID's, beveiliging, kwaliteit van de service, gast-WIFI). Regelmatige back-ups, updates en beheer van hardware- en software-incidenten 24u/7d

De werking van onze Managed WiFi-oplossing

Een oplossing beheerd in de cloud

Alle WIFI-toegangspunten worden beheerd vanuit een console in de cloud (het Meraki-dashboard). Het biedt een geconsolideerd overzicht van de gehele infrastructuur en een centraal punt om de wereldwijde configuratie af te dwingen. Het implementeren van nieuwe AP's is kinderlijk eenvoudig: het is gewoon een kwestie van ze aan te sluiten op het netwerk. Ze zullen automatisch verbinding maken met het dashboard en hun configuratie ophalen. Onze service is altijd "co-beheerd", wat betekent dat onze klanten ook toegang hebben tot het Cloud-beheersysteem en hun eigen operaties kunnen uitvoeren.

WiFi Cloud Managed
WiFi performance

Hoge prestaties en luchtreiniging

Alle toegangspunten (AP's) zijn compatibel met WIFI6 en kunnen een groot aantal gelijktijdige WIFI-clients ondersteunen. Alle AP's hebben een speciale antenne om de lucht te scannen en radio-interferentie en aanvallen automatisch te detecteren en te verminderen. De Cloud coördineert AP's om clients op de WIFI-infrastructuur in evenwicht te brengen.

Gebruikerservaring

Het is vrij gebruikelijk dat WIFI-gebruikers klagen over een fluctuerende prestatie: videoconferenties werken niet goed, bestandsoverdracht is traag, enz. Met de algemene acceptatie van WIFI kan deze technologie niet meer worden beschouwd als een aanvulling op het bekabelde netwerk. Voor beide soorten netwerken moet de gebruikerservaring hetzelfde zijn. Daarom besteden we bijzondere aandacht aan de dekkingsstudie en het beleid inzake kwaliteit van de dienstverlening. We delen de bandbreedte gelijkmatig onder gebruikers en alloceren nauwkeurige middelen aan gevoelige toepassingen.

WiFi User Experience
WiFi Security

Beveiliging

Tijdens de ontwerpfase begeleiden we onze klanten bij het afdwingen van de sterkste WIFI-authenticatie- en encryptieschema's. We isoleren altijd IOT's en onbeschermde WIFI-apparaten (smart-tv's, printers, enzovoort). Zelfs voor de gast-WIFI, waarvoor de beveiliging vaak wordt verwaarloosd, stellen we een intuïtief en vriendelijk mechanisme voor om tijdelijke accounts te genereren.

Brochure WiFi

Ontdek hoe we jouw gebruiksvriendelijke wifi-toegang kunnen bieden voor je werknemers en bezoekers zonder de hinder van onderhoud.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.