Fair use policy

Onbeperkt aanbod

Voorwaarden

Om u optimale gebruiksvoorwaarden te garanderen, zijn onze onbeperkte aanbiedingen exclusief voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik. Dat normale gebruik verzekert u een intensief gebruik van de relevante diensten. Slechts in geval van frauduleus gebruik (zoals onder andere het commerciële gebruik van het contract of het ter beschikking stellen aan derden, vb. door middel van hotspotting), oneerlijk gebruik, of meer algemeen, een gebruik dat niet in overeenstemming is met het gebruik dat mag worden verwacht van een klant die het contract voor de betrokken dienst(en) afsluit (zoals in het bijzonder het gebruik van de simkaart in andere apparaten dan in een GSM of smartphone, inclusief in bewakingscamera’s of ‘gateway’ apparaten) wordt dit niet gerespecteerd.

Uw gebruik zal in onderstaande gevallen bijvoorbeeld als frauduleus beschouwd worden :

  • U belt regelmatig meer dan 6 uur per dag en/of 30 uur per week.
  • U belt regelmatig meer dan 3 uur ononderbroken en/of met gesprekken die meteen na onderbreking hervat worden.
  • U verstuurt meer dan 35 sms’en per dag en/of 1.000 sms’en per maand.
  • Per maand verbruikt u regelmatig 10 (of meer) keer meer mobiele data dan het aantal mobiele data dat alle klanten met een onbeperkt aanbod gemiddeld verbruiken. 
  • Uw mobiele data verbruik vormt een abnormale belasting voor het netwerk en/of kan de ervaring van de andere klanten negatief beïnvloeden.

In elk van deze gevallen behoudt Destiny nv zich het recht voor om het leveren van de diensten te beperken of uw contract op te schorten en/of te beëindigen.

Opgelet: Eens het verbruik van een ongelimiteerde databundel een volume van 35 GB/maand overschrijdt, kan de gebruiker verder surfen aan een verlaagde snelheid van 128 kbps tot de volgende facturatieperiode

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.