Over Dstny

Dstny is van origine een Belgisch bedrijf dat uitgroeide tot een Europese leider en innovator in zakelijke communicatieoplossingen. Zo bieden we KMO’s en grote bedrijven een modern all-in communicatieplatform voor telefonie, chat en video, maar ook geavanceerde connectiviteits- en beveiligingsoplossingen. Het is onze ambitie om bedrijfscommunicatie zo makkelijk mogelijk te maken voor werknemers en klanten, vandaag én morgen.
calling woman
company

KMO’s en grote bedrijven vlot laten communiceren en samenwerken

In Europa zijn er reeds meer dan 3 miljoen zakelijke gebruikers die met onze tools communiceren, samenwerken en uitstekende klantenservice bieden. Deze zijn mobile-first, makkelijk in gebruik en eenvoudig te integreren met jouw bestaande tools en systemen (CRM, Microsoft Teams,…).

In België bieden we naast bedrijfscommunicatie ook beveiligde connectiviteitsoplossingen. Samen vormen ze de perfecte mix voor een goede werking en de groei van je onderneming. Meer dan 6000 Belgische bedrijven zijn al overtuigd van onze persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar jouw noden en uitdagingen.

Onze ICORE waarden
als drijvende kracht

We groeien snel, maar op een duurzame en gezonde manier. In onze organisatie streven we naar een evenwicht tussen mensen, processen en systemen, en tegelijkertijd houden wij vast aan onze ICORE-waarden:

innovation

Innovation

We innoveren om voorop te blijven. Onze focus ligt altijd op de toekomst.

Commitment

Commitment

We zetten ons 100% in voor onze klanten en partners.

CX Obsession

Obsession for CX

Klantervaring en klanttevredenheid staan centraal in ons engagement.

respect

Respect

We respecteren het tempo, de waarden en de talenten van elk individu.

Empowerment

Empowerment

We stimuleren de mensen rondom ons zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen

Waar het begon

Dstny werd in 2008 opgericht door broers Samuel en Daan De Wever. Vanuit een klein zolderkantoortje groeide hun bedrijf uit tot een toonaangevende Belgische speler in de cloudtelecommarkt. Samuel is het technologische brein, Daan de ondernemer.

Daan studeerde economie aan de KU Leuven en vulde dat aan met enkele managementopleidingen, maar hij is in de eerste plaats een eigenzinnige, selfmade ondernemer. Vooraleer hij Dstny uit de grond stampte, had hij samen met zijn broer al het netwerkdienstenbedrijf Benesol mee opgericht en stond hij aan het hoofd van een start-up gespecialiseerd in 3D engineering en -modeling.

Daan & Samuel De Wever
Employees

Waar staan we nu

Vandaag is Dstny een toonaangevende Europese aanbieder van cloudgebaseerde bedrijfscommunicatie. We leveren rechtstreeks aan bedrijven, maar ook onrechtstreeks via partners en serviceproviders.

Dstny, met hoofdkantoor in Brussel, heeft 1000 werknemers in 7 Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, VK) en een jaaromzet van €250 miljoen. Onze snelle groei hebben we gedeeltelijk te danken aan het energieke overnametraject dat we sinds 2015 volgen. Dat jaar behaalde Dstny ook de titel van Beloftevolle Onderneming van het Jaar.

Samen verbeteren we de communicatie en connectiviteit van jouw organisatie.

customers

20K +

Gelukkige klanten

users

3M +

Gebruikers van bedrijfscommunicatie

employees

1000+

Medewerkers voor wie de klant centraal staat

partners

1500+

Hechte partners

Cloud Security

150K +

Gebruikers van cloud security

We engageren ons voor een duurzame toekomst

Als we het hebben over Bedrijfscommunicatie vandaag en morgen, leggen we vaak de nadruk op morgen. Als je communicatieoplossingen voor de toekomst wilt creëren, kun je er maar beter voor zorgen dat er een toekomst is om in te communiceren. Wij zijn toegewijd in alles wat we doen, en dat geldt ook voor de zorg voor morgen.

Daarom zorgen we ervoor dat we goed nadenken als we keuzes maken die de wereld om ons heen beïnvloeden. Minder reizen, milieuvriendelijke producten kiezen, doneren aan de juiste doelen, rekening houden met het ecologische aspect bij het ontwerp van onze oplossingen - dit zijn enkele van de dingen die we doen om ons steentje bij te dragen.

sustainability
Culture

Een geweldige plek om te werken. Misschien wel jouw Dstny?

Een bedrijfscultuur moet ook duurzaam zijn. Een duurzame cultuur leidt ertoe dat werknemers floreren, zich ontwikkelen en het bedrijf in de juiste richting sturen.

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op vriendelijkheid, inspiratie en innovatie. Wij waarderen persoonlijke ontwikkeling en geven onze werknemers de kans om hun eigen rol en werksituatie vorm te geven. Wij zijn trots op onze bedrijfscultuur en streven ernaar deze nog beter te maken!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.