BTV

Beter geconnecteerd, beter gekeurd.

logo BTV
BTV

Dstny heeft waar gemaakt wat ze beloofd hebben en dat is wat voor ons telt: Een partner om een duurzame relatie op te bouwen is wat we zochten en ook vonden in Dstny.

Yannick Budts

IT-Manager BTV

Het verhaal van BTV

BTV, opgericht in 1927, is een Belgische organisatie gespecialiseerd in veiligheidscontroles voor particulieren en bedrijven. Een betrouwbare dienstverlening dragen de medewerkers van BTV hoog in het vaandel. En daarom gaan ze steeds op zoek naar geschikte partners om dit samen waar te maken.

Een van deze medewerkers is Yannick Budts, IT Manager bij BTV. Hij voorziet zijn 430 collega’s van stabiele IT-oplossingen en zorgt voor voortdurende innovatie en optimalisatie van de bedrijfsinfrastructuur. Dit doet hij in samenwerking met zijn collega’s van het IT-Team, maar ook Dstny mag hier zijn steentje in bijdragen.

De digitale uitdagingen

BTV heeft de afgelopen jaren een enorme organische groei gekend. Op 5 jaar tijd nam de vraag van de markt sterk toe en het aantal medewerkers groeide schaalbaar mee. Dat had ook zijn gevolg op de IT-infrastructuur van BTV. “Op enkele jaren tijd, verdubbelde het aantal medewerkers bij BTV en dus ook het aantal vestigingen. Dat maakte het beheer van onze on-premise telefooncentrales erg tijdrovend. Telkens wanneer we nood hadden aan een uitbreiding, moesten we deze gaan toepassen op alle 12 telefooncentrales, verspreid op onze locaties in België” zegt Yannick Budts.

BTV

 

“Elk jaar investeren we hard in onze dienstverlening en klantenervaring. En daar schoten onze huidige IT-oplossingen te kort. Ook het netwerk liet te wensen over. Voor ons was het duidelijk: tijd voor een nieuwe IT-partner”.

Met het stijgend aantal werknemers, de toenemende klantenvraag en voortdurende nood aan innovatie in het hoofd, ging BTV op zoek naar een nieuwe partner om hen tegemoet te komen in hun digitale noden. “Toen we met Dstny aan tafel zaten, voelde we meteen een match met onze eigen waarden. Daan (CEO Dstny) was zelf ook erg nauw betrokken. Zijn enthousiasme om met ons een partnership aan te gaan, stak hij niet onder stoelen of banken” vertelt Yannick. “We hadden daarnaast ook het gevoel dat de grotere spelers op de markt niet konden voldoen aan onze noden. Dat allemaal maakte voor ons de beslissing erg makkelijk”.

Onze oplossingen

“Het werd snel duidelijk dat Dstny een oplossing had voor onze digitale uitdagingen. Ze voorzagen ons van stabiele connectiviteit en één telefooncentrale in de cloud. Die telefooncentrale spaart ons enorm veel werk uit want het beheer is gecentraliseerd. En de uitgebreide functionaliteiten zorgen voor een optimale bereikbaarheid en klantenervaring”.

 

Ook in het nieuwe normaal kwam de cloud-based oplossing van Dstny niet ongelegen. Nu onze medewerkers vaak van thuis werken, blijven ze bereikbaar op hun professioneel nummer. Oproepen beantwoorden ze via de softphone op hun laptop. En daarbij zijn ze uitgerust met Poly (voorheen Plantronics) Voyager Focus UC headsets”.

"De combinatie van de softphone met headsets werd erg goed ontvangen, ook door de collega’s van de iets oudere garde. En nu meerdere meetings in de digitale wereld plaatsvinden, zijn deze headsets erg praktisch. Dankzij de noise cancelling, kunnen medewerkers ongestoord hun conversatie verderzetten in dezelfde ruimte”.

[Foto : Poly Voyager Focus UC headset] 

headset

Drie redenen volgens BTV
om voor Dstny te kiezen

 

check

Betrouwbaarheid.

Want Dstny doet gewoon wat ze beloven.

check

Prijswaardig.

Dstny biedt kwaliteit in zijn diensten en dienstverlening.

check

Personeel.

De collega’s van Dstny zijn gewoon heel fijn om mee samen te werken.

"De Dstny techniekers zijn bijvoorbeeld mensen die niet alleen hun job heel goed kennen, maar ook perfect weten wat BTV nodig heeft.” zegt Yannick. “En eigenlijk heb ik nog een vierde woord: Innovatie. Vanaf het begin was het duidelijk dat Daan (CEO Dstny) vol ideeën zat en dat waren geen praatjes. Dstny heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in de juiste technologieën en daar mogen wij ook van genieten”.

 

Klaar om te beginnen?

Neem meteen contact op

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.