Titel

Call2Teams wint SaaS award als beste SaaS-product voor communicatie, samenwerking of conferencing

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
SaaS Award Winner

Zaventem, 13 september 2022 -Eerder dit jaar kondigde Dstny, de Europese leverancier van cloudgebaseerde zakelijke communicatieoplossingen, de overname aan van de toonaangevende Britse Microsoft Teams-integratiespecialist Qunifi, nu Dstny Automate. Deze overname past volledig     in de strategie van Dstny, en Call2Teams is een perfect voorbeeld van de waarde die Dstny kan bieden aan haar eindgebruikers. Dstny Automate’s Call2Teams-oplossing is uitgeroepen tot winnaar van het beste SaaS-product voor communicatie, samenwerking of conferencing in het internationale SaaS Awards programma.

Call2Teams is een Unified Communications Services (UCaaS) oplossing ontwikkeld en onderhouden door Dstny Automate (voorheen Qunifi). Met uitgebreide interoperabiliteit en continue innovatie, geeft Call2Teams Voice-, Telco- en IT-partners een geavanceerde go-to-market oplossing voor voice-enabling Teams. Call2Teams wordt voorzien van multi-tenant, multi-tiered abonnementsbeheer, is goedgekeurd door Microsoft, met ingebouwde enterprise-grade encryptie en beveiliging.

De SaaS awards van dit jaar, die voor het zevende jaar werd gehouden, ontving honderden inzendingen uit de hele wereld, van Amerika, Australië, Europa tot het Midden-Oosten.

Jeannie Arthur, CEO van Dstny Automate, reageert: "Het is een ongelooflijke eer om deze internationale SaaS Award te winnen voor het beste communicatie-, samenwerkings- of conferentieproduct. De afgelopen jaren is de manier waarop organisaties technologie gebruiken om telewerken, thuiswerken en hybride werken mogelijk te maken enorm veranderd. We zijn er trots op dat we samenwerken met de grootste wereldwijde communicatie     bedrijven om werknemers van voice-enabling te voorzien, waar ze zich ook bevinden - op kantoor, onderweg     , in de eerste lijn of thuis. Het is ook een enorme eer om met een ongelooflijk team mensen te werken. Met een remote-first team verspreid over 8 tijdzones ben ik trots op wat we vandaag leveren en enthousiast over wat we in de toekomst zullen leveren."

Annabelle Whittall, hoofdjurylid van de SaaS Awards     : "Call2Teams heeft bewezen een creatieve manier te zijn om Microsoft Teams te integreren met je huidige telefoniesysteem     . Call2Teams is verdiend één van de winnaars van de SaaS Awards 2022 gezien de vlekkeloze stroomlijning en geavanceerde integratie.”

James Williams, Head of Operations van de Cloud Awards, vertelt: "Call2Teams is een waardige winnaar van de SaaS Awards omdat het platform werkelijk en effectief onderscheidend is in een ongelooflijk concurrerende categorie.” U kunt de SaaS Awards winnaars hier bekijken: https://www.cloud-awards.com/2022-saas-awards-finalists/

Over de SaaS Awards

De SaaS Awards is een zusterprogramma van de Cloud Awards, dat in 2011 werd opgericht. De SaaS Awards zijn gericht op het erkennen van uitmuntendheid en innovatie in softwareoplossingen. De categorieën variëren van 'Best Enterprise-Level SaaS' tot 'Best UX or UI Design in a SaaS Product'. Voor meer informatie: https://www.cloud-awards.com/software-as-a-service-awards/

Over Call2Teams

Call2Teams maakt Microsoft Teams eenvoudig spraakgestuurd rondom bestaande telefonie op bedrijfsniveau. Call2Teams is een cloud-native, middleware-product dat tussen elk telefoonsysteem, PBX- of SIP Trunk-provider, en Microsoft Teams zit. Er is geen hardware of software nodig - het is niet nodig om nummers over te dragen, van carrier te veranderen of een bestaand telefoonsysteem weg te gooien.

Call2Teams is een 'Unified Communications as a Service (UCaaS)'-oplossing ontwikkeld en onderhouden door Dstny Automate (voorheen Qunifi). Call2Teams biedt Voice-, Telco- en IT-partners een toonaangevende go-to-market-oplossing voor voice-enabling Teams. Call2Teams wordt geleverd met multi-tenant, multi-tiered abonnementsbeheer, is goedgekeurd door Microsoft en heeft ingebouwde enterprise-grade encryptie en beveiliging.

Met schaalbare prijzen per gebruiker en per maand biedt Call2Teams bedrijven een goedkope, flexibele en directe oplossing voor het voeren en ontvangen van gesprekken in Microsoft Teams. Call2Teams is wereldwijd beschikbaar en kan binnen enkele minuten worden ingezet. Voor meer informatie: www.call2teams.com

Over Dstny

Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloud-gebaseerde bedrijfscommunicatie, die zowel rechtstreeks aan bedrijven, als via partners en service providers wordt geleverd. Het bedrijf wil het dagelijkse leven van zijn huidige 2,2 miljoen gebruikers vereenvoudigen: de interactieve bedrijfscommunicatietools worden as-a-service geleverd en verbinden werknemers en klanten via alle mogelijke communicatiekanalen (spraak, video, chat, en andere).

De tools van Dstny zijn mobile-first, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren. Door innovatieve technologie te combineren met nauwe relaties met partners en service providers, en met sterke lokale teams, kan Dstny de best mogelijke gebruikerservaring leveren en de nieuwste toepassingen toegankelijk maken voor bedrijven in heel Europa.

Dstny, met hoofdkantoor in Brussel, heeft meer dan 750 werknemers in 7 Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, VK) en een jaaromzet van bijna €190 miljoen in 2021.

Meer info: www.dstny.be en www.dstny.com

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.