Titel

Dstny neemt Flexfone over en versterkt positie als toonaangevende B2B UcaaS aanbieder in Deense markt

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
Geschreven door
webadmin
Dstny Flexfone acquisition

https://www.flexfone.dk

De overname van de in Denemarken gevestigde en cloud-native speler Flexfone is essentieel voor de groeistrategie van Dstny en de ambities om op alle Europese markten de belangrijkste concurrent op het gebied van zakelijke communicatie te worden

Brussel, 30 maart 2023 - Dstny, Europese leverancier van cloudgebaseerde zakelijke communicatieoplossingen, kondigt de overname aan van Flexfone A/S, een cloud communicatie challenger in Denemarken die Cloud PBX en VoIP-telefonie levert aan B2B-klanten. Met hun volledig digitale aanpak, gebruiksvriendelijke communicatiesystemen en een breed netwerk van meer dan 100 partners zijn ze zowel snelgroeiend als zeer concurrentieel op de Deense markt.

"Met de toevoeging van Flexfone aan onze groep verwerven we niet alleen een belangrijke speler op de Deense markt, maar ook een bedrijf dat Dstny's streven naar flexibele, eenvoudig te begrijpen en gebruiksvriendelijke communicatiesystemen deelt. Wij zijn verheugd uitzonderlijk talent in onze groep te verwelkomen. Flexfone's expertise in het vereenvoudigen, automatiseren en creëren van systemen waarmee partners en klanten moeiteloos kunnen werken, is onderscheidend in de Deense markt," zegt Daan De Wever, CEO Dstny Group.

Flexfone is een innovatieve en ervaren telecomoperator met een netwerk van bekwame en toegewijde partners. Met 45 medewerkers en volledig geautomatiseerde processen voor eenvoudige schaalbaarheid, zijn ze goed gepositioneerd om de partner-driven Dstny activiteiten in Denemarken te leiden.

"De pan-Europese visie van Dstny past perfect bij Flexfone’s ambities, en door ons aan te sluiten bij Dstny krijgen we toegang tot technologieën en mogelijkheden die onze positie als innovatieleider op de Deense markt zullen versterken - nu en in de toekomst", zegt Lars Aagaard, CEO Flexfone.

 

--------------------------------

 

Over Dstny

Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloudgebaseerde bedrijfscommunicatie, die zowel rechtstreeks aan bedrijven, als via partners en serviceproviders wordt geleverd. Het bedrijf wil het dagelijks leven van zijn meer dan 3 miljoen gebruikers vereenvoudigen: de interactieve bedrijfscommunicatietools worden as-a-service geleverd en verbinden werknemers en klanten via alle mogelijke communicatiekanalen (spraak, video, chat, en andere).

De tools van Dstny zijn mobile-first, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren. Door innovatieve technologie te combineren met nauwe relaties met partners en service providers, en met sterke lokale teams, kan Dstny de best mogelijke gebruikerservaring bieden en de nieuwste toepassingen toegankelijk maken voor bedrijven in heel Europa.

Dstny, met hoofdkantoor in Zaventem, heeft 1000 werknemers in 7 Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, VK) en een jaaromzet van €250 miljoen.

 

Over Flexfone

Flexfone, opgericht in 2011, is een Deense cloud-based communicatieprovider die een Cloud PBX-platform levert aan meer dan 50.000 gebruikers. Met een in-house ontwikkeld platform gericht op gebruikerservaring, verkoopt Flexfone zijn producten uitsluitend via een landelijk reseller-netwerk, waardoor sterke lokale klantenconnecties verzekerd zijn. Het bedrijf biedt een flexibel en eenvoudig prijsmodel, inclusief alle functionaliteiten zonder bindende contracten, wat getuigt van productvertrouwen. Flexfone is gevestigd in Skanderborg en bedient met 45 medewerkers meer dan 100 wederverkopers en 50.000 gebruikers.  Meer informatie op https://www.flexfone.dk

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.