Business Communications

Een goede klantenservice is cruciaal. Het is echter niet evident om altijd en overal bereikbaar te zijn. Ook met je collega’s wil je optimaal kunnen communiceren, zowel op kantoor, thuis als onderweg. Met onze oplossingen voor bedrijfscommunicatie zit je goed!
Vrouw belt mobiel

Een modern, all-in platform voor bedrijfscommunicatie

Ons all-in communicatieplatform bedien je heel eenvoudig met je mobiele telefoon, laptop of pc. Je kan bellen en chatten, en je beschikt over alle functionaliteiten van een telefooncentrale. Bel je graag met een vast toestel. Dat kan ook perfect!

Daarnaast zijn er verschillende add-ons beschikbaar, zoals Analytics en kan er worden geïntegreerd met je CRM of met Microsoft Teams.

Business Communications Platform
Webinar Business Communications

Webinar: Bedrijfscommunicatie die een versnelling hoger schakelt

Dinsdag 12 december 2023 van 11u00 - 11u40

Dompel jezelf onder in de toekomst van bedrijfscommunicatie! Schrijf je in voor ons webinar en leer hoe bedrijven zoals de jouwe omgaan met de snel veranderende zakelijke communicatie en hoe moderne cloudoplossingen het verschil maken.

Vergroot de effectiviteit van je medewerkers, verbeter de klantenservice en breng jouw bedrijf naar nieuwe hoogten met Dstny's all-in platform. Mis het niet, schrijf je vandaag nog in!

Vaste en mobiele telefonie

Het Dstny platform voor bedrijfscommunicatie heeft verschillende voordelige tariefplannen waarin zowel vaste en mobiele telefonie als de vast-mobiel integratie inbegrepen is. Deze producten kunnen echter ook afzonderlijk worden aangeschaft en zijn perfect combineerbaar met jouw technologie en telefooncentrale.

Vaste telefonie

Vaste telefonie

  • Werkt perfect op elke telefooncentrale (ISDN/SIP)
  • Voordelig nationaal en internationaal bellen
  • Vanaf €10 per maand per gelijktijdig gesprek
Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

  • Sterk mobiel netwerk en 5G-capaciteiten
  • Voordelige mobiele plannen op maat van jou en je collega’s
  • Flexibel beheer via het klantenportaal MyDstny
Businessman Mobile

Vast-mobiel integratie (FMC)

  • Naadloze integratie van je vaste en mobiele communicatie
  • Oproepen naar je vast nummer neem je aan op elk toestel
  • Flexibel beheer via het klantenportaal MyDstny

Business Communications download

Download je brochure

Ontdek hoe we jouw bedrijfscommunicatie kunnen optimaliseren zodat medewerkers vlot kunnen samenwerken en klanten de service krijgen die ze van jou verwachten.

Brochure Business Communications

Bedrijfscommunicatie op maat van jouw bedrijf?

Stel je vragen aan ons team of gebruik onze configurator om in enkele kliks een pack voor bedrijfscommunicatie samen te stellen op maat van jouw bedrijf. Je krijgt dan een eerste indicatieve configuratie en prijsberekening. Indien je dat wenst, kan je deze aan het einde opslaan of doorsturen naar ons en dan nemen wij met jou contact op.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.