Titel

'Communications Innovator of the Year' voor het 2de jaar op rij

Category
In het nieuws
Aangemaakt op
Geschreven door
webadmin
DataNews Awards 2023

Op donderdag 25 mei vond de 24e editie van de Data News Awards for Excellence plaats, het meest prestigieuze ICT-evenement van het jaar. In Paleis 7 van Brussel Expo werden in totaal 14 uitzonderlijke awards uitgereikt. Dstny heeft voor het tweede jaar op rij de award voor 'Communications Innovator of the Year' in de wacht gesleept.

Net als vorig jaar bracht de 24e editie maar liefst 1.300 gasten uit de ICT-sector op de been, die werden ondergedompeld in de wereld van 'Datalantis', het thema van dit jaar. Het was een wervelende awardshow met alleen maar stralende gezichten, vooral bij de winnaars die hun award op het podium mochten ontvangen.

De Data News Awards for Excellence zijn het resultaat van een zorgvuldig selectieproces door de redactie, de lezers en een jury van ICT-professionals. Na de stemming door de lezers voor de shortlist gaat de vakjury in conclaaf voor een grondige evaluatie van de geselecteerde bedrijven.

Dstny Award Joachim Lauwers en Thomas Wouters

Ondanks de sterke concurrentie werd Dstny voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot winnaar in de categorie 'Communications Innovator of the Year'. De vakjury is vol lof over de ingenieurs van Dstny en merkt op dat het bedrijf voortdurend toegevoegde waarde blijft bieden, wat resulteert in zeer tevreden klanten. Dit verdient beloning." De andere genomineerden in deze categorie waren Citymesh, Orange, Proximus en Telenet Business.

Joachim Lauwers, Managing Director Dstny België, reageerde enthousiast op de bekendmaking: "Het is een geweldige erkenning voor Dstny om twee jaar op rij beloond te worden met de prestigieuze award 'Communications Innovator of the Year'. Bij Dstny streven we ernaar om zakelijke communicatie via diverse kanalen zo gemakkelijk mogelijk te maken voor zowel medewerkers als klanten, of het nu gaat om kmo's of grote ondernemingen. Ons motto is dan ook 'Business Communications, vandaag en morgen', en innovatie speelt daarbij een centrale rol."

DataNews Awards 2023
Award Winners DataNews 2023
DataNews Award

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.