Titel

Dstny wint prestigieuze Computable Award ‘IT Project of the Year’ met Standaard Boekhandel

Category
Persbericht
Aangemaakt op
Geschreven door
webadmin
Computable Awards Thomas Wouters Sales Director

Brussel, 30 mei 2024 - Dstny heeft de Computable Award voor ‘IT Project of the Year’ gewonnen met hun innovatieve all-in cloudplatform voor bedrijfscommunicatie, dat ze implementeerden bij Standaard Boekhandel. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de ict-vakbeurs Cybersec Europe in Brussel.

Computable reikte op donderdag 30 mei 2024 voor de negende keer zijn prestigieuze awards uit in elf categorieën. Ondanks sterke concurrentie werd Dstny bekroond in de categorie ‘IT Project of the Year’. De vakjury prees de all-in-one-aanpak van Dstny, die de bedrijfscommunicatie van Standaard Boekhandel transformeerde en hybride werken ondersteunde.

Standaard Boekhandel had mobiele en vaste telefonie bij verschillende aanbieders, wat leidde tot inefficiënt beheer en een gebrek aan overzicht. Het aanvragen, afsluiten en wijzigingen van abonnementen kostte veel tijd. Bovendien konden oproepen naar vaste nummers niet beantwoord worden op de mobiele telefoons. Hierdoor was het bedrijf niet altijd bereikbaar, een probleem in tijden van hybride werken. Bovendien waren er fysieke telefooncentrales op twee locaties, die moeilijk te onderhouden waren en waarbij moderne functies en integratiemogelijkheden ontbraken.

De implementatie van het all-in-one Dstny cloudplatform zorgt ervoor dat medewerkers voortaan zowel op hun mobiele nummer als hun zakelijke nummer bereikbaar zijn, op elk gewenst apparaat en moment. Oproepen worden automatisch doorgeschakeld naar een collega indien niet beantwoord, waardoor klanten altijd iemand te spreken krijgen. 

“Dstny's cloudplatform voor bedrijfscommunicatie wordt gebruikt door 653 medewerkers over alle filialen van Standaard Boekhandel. Het project, voltooid in 2023, heeft geleid tot hogere klanttevredenheid, kostenefficiënte implementatie en onderhoud, en verbeterde efficiëntie en productiviteit door betere samenwerking”, aldus Christopher De Wachter, Lead System and Network Administrator bij Standaard Boekhandel.

Thomas Wouters, Sales Director Dstny België: “We zijn vereerd deze prestigieuze award te ontvangen. Onze samenwerking met Standaard Boekhandel toont aan hoe essentieel geïntegreerde communicatieoplossingen zijn voor moderne bedrijven. Deze award bevestigt onze toewijding aan het leveren van innovatieve communicatietools die bedrijven helpen om efficiënter en effectiever te werken.”

Over Dstny

Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloudgebaseerde bedrijfscommunicatie, die zowel rechtstreeks aan bedrijven, als via partners en serviceproviders wordt geleverd. Het bedrijf wil het dagelijks leven van zijn meer dan 3,5 miljoen gebruikers vereenvoudigen: de interactieve bedrijfscommunicatietools worden as-a-service geleverd en verbinden werknemers en klanten via alle mogelijke communicatiekanalen (spraak, video, chat, en andere).

De tools van Dstny zijn mobile-first, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren. Door innovatieve technologie te combineren met nauwe relaties met partners en service providers, en met sterke lokale teams, kan Dstny de best mogelijke gebruikerservaring bieden en de nieuwste toepassingen toegankelijk maken voor bedrijven in heel Europa. Dstny, met hoofdkantoor in Zaventem, heeft meer dan 1000 werknemers in 7 Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, VK).
 

Computable 2024 Winners
Computable Awards 2024 Interview
Computable Awards IT Project Innovator of the Year

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.