Titel

De Klare Kijk van…Daan De Wever: “de organische groei gaat te traag in onze markt, vandaar onze bewuste ‘buy and build’-strategie. Het is eten of gegeten worden.”

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
Daan De Wever

Originele Bron : Made In 

De reeks “De klare kijk van Vlaams-Brabantse en Brusselse topondernemers” is terug. Na een eerste reeks in de lente van vorig jaar staan er nieuwe inspirerende getuigenissen klaar. Aflevering 3: Daan De Wever (CEO Dstny). 

1.In economisch moeilijke omstandigheden realiseert Dstny een mooie groei. Waar wil u met het bedrijf naartoe, en hoe lang is die weg nog?

“Onze aspiratie met Dstny vandaag is heel duidelijk. Wij willen een leidende aanbieder en challenger van veilige cloudcommunicatie oplossingen voor kmo’s worden in Europa.  Daarbij willen we in elk land waar we actief zijn, dé referentie cloudtelecom provider zijn. Vandaag zijn we al actief in België, Nederland en Frankrijk. Daar komen op termijn dus zeker nog andere landen bij en wie weet ooit een ander continent. Wij ontwikkelen binnen Dstny onze technologie voor een stuk zelf, dat is een sterkte. Tegelijk zetten we in op een essentiële laag security rond onze diensten, om onze cloudoplossingen op een veilige manier te kunnen aanbieden. Andere belangrijke component is dat we een eigen platform aanbieden, met eigen technologie, waarmee we bedrijven op een ideale manier kunnen helpen connecteren met hun klanten en medewerkers, via diverse kanalen. Daar willen we verder op werken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.