Titel

Destiny gelauwerd als ‘Meest Beloftevolle Onderneming van het Jaar’

Category
In het nieuws
Aangemaakt op
30 november 2015
Geschreven door
admin
Destiny Daan en Samuel

Destiny, de Belgische cloud telecomoperator, behaalde in de jaarlijkse prestigieuze wedstrijd van de Vlaamse Regering de titel ‘Meest Beloftevolle Onderneming van het Jaar’. Over de afgelopen jaren groeien de laureaten van deze prijs gemiddeld vier maal sneller dan het gemiddelde BBP.

Destiny behaalde de titel ‘Meest Beloftevolle Onderneming van het Jaar’ op de prijsuitreiking die EY in samenwerking met zakelijk nieuwsblad De Tijd en BNP Paribas Fortis organiseerde. Tijdens diezelfde ceremonie werd DEME als ‘Onderneming van het Jaar 2015’ gekroond.

Destiny kreeg deze award overhandigd uit de handen van Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie en Innovatie. Geert Noels, voorzitter van de jury, licht de beslissing van de jury toe: “Destiny slaagt erin om in een zeer competitieve sector een niche te vinden die haar in staat stelt te groeien en te beantwoorden aan reële behoeftes van bedrijven. De jury was onder de indruk van het enthousiasme van de twee broers om te ondernemen. Zij slagen er daarboven in om te groeien met positieve cashflows en hun focus te behouden. Voor een jong bedrijf kan Destiny opmerkelijke en sterke referenties voorleggen van internationale en kwaliteitsvolle bedrijven. We hopen dan ook dat zij, als laureaat van deze prijs, anderen kunnen inspireren en enthousiasmeren met hun verhaal.”

Stefan Olivier van EY onderstreept de waarde van deze award: “Als we de winnaars van de afgelopen edities van ‘Beloftevolle Onderneming van het Jaar’ tegen het licht houden, zien we een duidelijke trend, namelijk dat de winnaars sinds het behalen van de award een veel snellere groei optekenden dan het gemiddelde Belgische bedrijf. De laureaten kenden een verschroeiend groeitempo van gemiddeld 16 % op jaarbasis, zowat vier keer de gemiddelde groei van het Belgisch bruto binnenlands product sinds 2004. De Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming van het Jaar’ krijgen, is dan ook een mooie bevestiging van al het werk dat er tot nu toe gerealiseerd werd, maar is ook een stimulans om op het ingeslagen pad verder te gaan.”

Daan De Wever, Managing Director van Destiny, is bijzonder trots op deze award: “Deze prijs is de bevestiging dat onze sterke groei sinds de oprichting in 2008 geen toeval is, en dat onze manier van werken het vertrouwen van steeds meer klanten geniet. We danken hierbij ook onze medewerkers, klanten en partners, die nogmaals bevestigd zien dat ze hun vertrouwen hebben geschonken aan een gezond en groeiend bedrijf en dat ze meebouwen aan een succesverhaal.”

Voor meer info over de awards: www.ondernemingvanhetjaar.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.