Titel

Destiny introduceert Fiber-to-the-Business aanbod: betaalbare, betrouwbare en performante glasvezelverbinding voor KMO's

Category
Internet
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
SmartFit Fiber

Brussel, 3 september 2019 – Destiny – de Belgische aanbieder van cloudcommunicatieoplossingen voor innovatieve ondernemingen – introduceert vandaag zijn Fiber-to-the-Business – aanbod dat beschikbaar zal zijn in zowel de Smartfit als Integra oplossingen. Destiny klanten krijgen hierdoor rechtstreeks toegang tot een snelle en stabiele glasvezelverbinding via het Destiny netwerk, één van de meest betrouwbare in België. 

Voor het leveren van zijn telecomoplossingen opereert Destiny netwerkonafhankelijk en maakt het gebruik van het netwerk van lokale spelers, zowel nationaal als internationaal. Zo sloot het afgelopen jaar een wholesaleovereenkomst inzake Fiber-to-the-Business met Proximus en hernieuwde het net zijn strategische partnerovereenkomst met Eurofiber. Dat geeft Destiny flexibele toegang tot zowel het nieuwe glasvezelnetwerk dat Proximus uitrolt tot aan bedrijven als het steeds groter wordende glasvezelnetwerk van Eurofiber in België en Nederland. Met de introductie van dit nieuwe aanbod speelt Destiny in op de stijgende behoefte van KMO’s aan meer bandbreedte en stabiliteit, gevoed door het toegenomen belang van het internet, videocommunicatie en de cloud. 

De digitale transformatie is vandaag een feit en een boot die bedrijven niet mogen missen.  Ook het stijgende internetgebruik in het algemeen, videocommunicatie en de transitie naar cloudoplossingen zijn een duidelijke trend, ook bij KMO’s.  Hierdoor is vandaag ook in dit marktsegment een grote behoefte aan meer bandbreedte en een veilige en stabiele internetverbinding. Glasvezeltechnologie biedt hier een antwoord op, aangezien het in theorie eigenlijk onbeperkt is, in tegenstelling tot de vandaag vaak gebruikte koper of kabel (coax) technologie.

Voordelen

“Met het Fiber-to-the-Business aanbod in onze beide cloudtelecom bundels, bieden we het middensegment een supersnelle, uiterst betrouwbare en constante internetverbinding zonder onderbrekingen, die kan inspelen op de eisen van de digitale tools van nu en morgen”, zegt Tim Schmit, Manager Product Marketing & Presales bij Destiny. “De hogere uploadsnelheden –van 30 Mbps tot 1 Gbps- garanderen bovendien een gebruiksvriendelijke en aangename manier van werken op cloudtoepassingen. En we combineren de hogere snelheden in onze SmartFit oplossing telkens met een strikte SLA (Service Level Agreement) en 4G back-up. Als leverancier van cloudcommunicatieoplossingen zijn we er ons immers van bewust hoe belangrijk betrouwbare connectiviteit is voor de bereikbaarheid van onze klanten en hoe belangrijk het is voor hen dat gegevens altijd beschikbaar zijn”, voegt hij toe.

Destiny maakt voor het leveren van de glasvezelverbindingen gebruik van het netwerk van lokale spelers waardoor de klant vrije keuze heeft. “We kunnen eigenlijk met iedere glasvezel leverancier samenwerken, zoals we ook voor het leveren van onze andere telecomoplossingen netwerkonafhankelijk zijn. We denken daarbij proactief mee met onze klanten om de voor hen meest geschikte oplossing te realiseren. Uiteindelijk hangt alles af van de wensen, de totaaloplossing en de locatie van de klant”, besluit Joachim Lauwers, Managing Director België bij Destiny.

Transparant aanbod

Fiber-to-the-Business is vanaf vandaag beschikbaar in zowel de Smartfit als Integra oplossingen. De tarieven zijn transparant, op maat en afhankelijk van de specifieke behoeften.  Zo is er al een SmartFit Fiber Plus oplossing (250 Mbps download-, 30 Mbps uploadsnelheid) voor 95 euro/maand, inclusief 4G back-up en SLA.  De beschikbaarheid van het nieuwe aanbod kan nagevraagd worden bij de vertrouwde Destiny partners of op www.destiny.be.

Voor meer details over het nieuwe aanbod : www.destiny.be

Over Destiny

Destiny, opgericht in 2008, is een aanbieder van veilige cloudcommunicatieoplossingen en richt zich vooral op kleine en middelgrote innovatieve ondernemingen. Met een jaaromzet van 42 miljoen euro in 2018, groeide het telecombedrijf uit tot de snelst groeiende cloud- en telecomspeler in de Belgische en Nederlandse B2B-markt.  Intussen zet de groei zich verder.  Destiny stelt intussen meer dan 220 medewerkers te werk in België en Nederland en mikt nu op een bijgestelde vooropgestelde omzet van 65 miljoen euro in 2019.

Met het Destiny cloudinteractieplatform kunnen bedrijven vanaf elke plaats en met elk toestel efficiënter communiceren, aangezien telecom en IT in de achterliggende architectuur naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan, die perfect zijn aangepast aan de huidige behoeften van de klant én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften.

Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 13.000 professionele klanten, waaronder gereputeerde bedrijven als Cevora, Democo, DPD, Ecover, Gabriëls, Interparking, Katoen Natie, McDonald’s, Officenter, Standaard Boekhandel, Würth en ZEB.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.