Titel

Destiny wint 'Most Sustainable growth' award op de 'Deloitte 2017 Technology Fast 50'

Category
In het nieuws
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
Winnaar Deloitte 2017

Zaventem, 16 november 2017 – Destiny, de onafhankelijke Belgische aanbieder van cloudcommunicatie-oplossingen voor innovatieve ondernemingen, heeft de ‘Most Sustainable Growth’-award gewonnen op de ‘Deloitte 2017 Technology Fast 50’. De prijs ging naar Destiny omwille van zijn groeipercentage de afgelopen vijf jaar. De aankondiging gebeurde tijdens de ‘Technology Fast 50’-ceremonie in Brussel op 14 november 2017.

De ‘Technology Fast 50’-competitie is een jaarlijkse selectie van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven met hoofdzetel in België. Deelnemers aan de Technology Fast 50 worden beoordeeld op ontwikkelde en toegepaste technologie. Een belangrijk criterium om de Fast 50-lijst te halen, is een grote toenemende omzetgroei.

Daan De Wever, oprichter van Destiny: “We zijn vereerd met deze erkenning. Sinds onze oprichting in 2008 kenden we elk jaar een sterke omzetgroei. Na vijf opeenvolgende nominaties en 2 overwinningen in de categorie internet, media en telecom in de Fast 50-lijst is deze award een mooie erkenning voor onze blijvende inspanningen van de afgelopen jaren.”

Voor Destiny is dit nog maar het begin: “We blijven uiteraard de komende weken en maanden verder investeren in onze groei, met als focus flexibele en schaalbare cloudcommunicatie-oplossingen. We willen onze klanten en partners verder mee helpen voorbereiden op de digitale uitdagingen van morgen”, besluit Daan De Wever.

Over Destiny

Destiny, opgericht in 2008, is een aanbieder van cloudcommunicatie-oplossingen en richt zich vooral op innovatieve ondernemingen. Met 100 medewerkers en een verwachte jaaromzet van 22 miljoen euro eind 2017 groeit het telecombedrijf uit tot de snelst groeiende B2B-telecomspeler in België. Met het Destiny-cloudinteractieplatform kunnen bedrijven vanop elke plaats en met elk toestel efficiënter communiceren, aangezien telecom en IT naadloos in elkaar overvloeien in de achterliggende architectuur. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan die perfect aangepast zijn aan de huidige behoeften van de klant, én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften.

Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 2.700 professionele klanten, waaronder gereputeerde bedrijven zoals Katoennatie, Cevora, McDonalds, Standaard Boekhandel, Ecover, ZEB, Antargaz, Gabriels en Würth.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.