Titel

Destiny wint 'Most Sustainable growth' award

Category
In het nieuws
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
Deloitte award 2018

Brussel, 15 november 2018 - Destiny NV heeft de 'Most Sustainable growth' award gewonnen op de Deloitte 2018 Technology Fast 50, die wordt uitgereikt aan de Fast 50-deelnemer die alle voorgaande jaren in de ranglijst kwam. De aankondiging werd gedaan tijdens de Technology Fast 50 Awards Ceremony op 15 november 2018.

Over Destiny

Destiny, opgericht in 2008, is een aanbieder van cloudcommunicatie-oplossingen en richt zich vooral op innovatieve ondernemingen. Met 100 medewerkers en een verwachte jaaromzet van 22 miljoen euro eind 2017 groeit het telecombedrijf uit tot de snelst groeiende B2B-telecomspeler in België. Met het Destiny-cloudinteractieplatform kunnen bedrijven vanop elke plaats en met elk toestel efficiënter communiceren, aangezien telecom en IT naadloos in elkaar overvloeien in de achterliggende architectuur. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan die perfect aangepast zijn aan de huidige behoeften van de klant, én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften.

Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 2.700 professionele klanten, waaronder gereputeerde bedrijven zoals Katoennatie, Cevora, McDonalds, Standaard Boekhandel, Ecover, ZEB, Antargaz, Gabriels en Würth.

"Onze strategie en voortdurende groei in de afgelopen vijf jaar hebben onze positie versterkt op de markt. Het winnen van deze award bevestigt dat we alles in huis hebben om duurzaam te blijven groeien en impact te hebben in onze sector." (Daan De Wever, CEO)

Deloitte 2018 Technology Fast 50

De Technology Fast 50 is een jaarlijkse selectie van de 50 snelstgroeiende en innovatieve technologiebedrijven met hoofdkantoor in België. Publieke of private bedrijven die een technologiegerelateerd product of dienst ontwikkelen en die de afgelopen vier jaar een substantiële omzetgroei hebben doorgemaakt, kunnen meedoen aan de wedstrijd om hun kans om te worden genomineerd als een van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in België. Bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn in de technologiesector, kunnen deelnemen aan de speciale Rising Star-categorie van de competitie. Deze bedrijven worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op hun omzetpotentieel en schaalbaarheid. Deelname aan de Technology Fast 50 kan bedrijven helpen hun bedrijf te ontwikkelen door hun zichtbaarheid te vergroten en toegang te geven tot het unieke netwerk van zeer succesvolle leidinggevenden van de Fast 50.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.