Titel

Dstny erkend als toonaangevende Europese UCaaS-leider

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
6 november 2021
Geschreven door
admin
banner Frost Radar

Zaventem, 9 november 2021- Dstny, Europese aanbieder van veilige cloud- en bedrijfscommunicatie voor kmo’s,heeft vandaag aangekondigd dat zij door Frost & Sullivan zijn erkend als een van de leiders in de markt van Unified Communications as a Service (UCaaS), naar aanleiding van de publicatie van het 2021 UCaaS Frost Radar™ rapport.

De Frost Radar is een industrie-analyse die de Europese Hosted IP Telefonie- en UCaaS- markt onder de loep neemt. Uit meer dan 120 Europese bedrijven, identificeerde het team van industrieanalisten 23 leiders op het gebied van groei en innovatie.

"Dstny's positie op de Frost & Sullivan Radar vertegenwoordigt het snijpunt van sterke groei en voortdurende innovatie. Door de combinatie van interne technologische ontwikkeling en acquisities, kan Dstny bedrijven die hun activiteiten willen optimaliseren door werkstromen en klantenservice te digitaliseren, concrete oplossingen aanleveren. De mogelijkheid om native mobiele UCaaS-oplossingen te leveren is een belangrijke onderscheidende factor en groeikatalysator voor Dstny, aangezien Europese bedrijven steeds vaker de flexibiliteit nodig hebben om overal te kunnen werken", aldus Elka Popova, Vice President of Research bij Frost & Sullivan.

Het UCaaS Frost & Sullivan Radar- rapport 2021 benadrukt een aantal belangrijke sterke punten voor Dstny, waaronder:

 

  • Eigen platform en technologieën die toonaangevende UCaaS-diensten in de branche mogelijk maken.
  • Het rijke dienstenportfolio dankzij verschillende strategische overnames.
  • De eigen mobiele UCaaS als een van de belangrijkste onderscheidende factoren.
  • De sterke positionering en snelle groei: zowel organisch als via wholesale partners en gecombineerd met een ambitieuze fusie- en overnamestrategie.

Een leidende pan-Europese UCaaS-provider

Het Frost & Sullivan rapport benadrukt Dstny's sterke positie om snel op te kunnen schalen en marktaandeel te winnen, als één van de leidende Europese UCaaS-providers.

Een mobile-first benadering kan Dstny positioneren als dé UCaaS-partner bij uitstek voor Europese telecomoperatoren die zoeken naar meer flexibiliteit en hun 5G-netwerken willen inzetten om een concurrentievoordeel op de UCaaS-markt te behalen, aldus het rapport.

Innovatie van de gebruikerservaring

Chris Parker, CPIO bij Dstny, gelooft dat de goede beoordeling van Dstny door Frost & Sullivan nog meer zal verbeteren wanneer de markt het werk van het speciale user experience-team nog beter zal leren kennen. "We weten dat de echte toegevoegde waarde van technologie erin bestaat om leven van de gebruikers ervan productiever te maken. We hebben gebruiksgemak dan ook tot topprioriteit gemaakt voor de toekomst. De door ons ontwikkelde toepassingen en partnertools voor eindgebruikers worden continu vernieuwd met een voortdurende focus op eenvoud.”

 

Hier kan je het rapport bekijken. 

Over Dstny

Dstny, van origine Belgisch, is een Europese leider en innovator in veilige cloudcommunicatie op basis van haar sterke en veilige mobile-first producten en Ucaas aanbod. Dstny stelt meer dan 2 miljoen zakelijke gebruikers in staat om te communiceren, samen te werken en uitstekende klantenservice te bieden. Het bedrijf stelt service providers, channel partners en eindklanten, alsook 3rd party services in staat om te groeien in hun cloud ecosysteem. Dstny, met hoofdzetel in Brussel, heeft 700 medewerkers in 7 Europese landen en mikt op een verwachte jaaromzet van bijna €200 miljoen in 2021.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.