Titel

Dstny herfinanciert bestaande schuld voor verdere groei

Category
Persbericht
Aangemaakt op
Geschreven door
webadmin
Dstny debt refinancing to fuel expansion

Vooraanstaand private equity-bedrijf en aandeelhouder Seven2 (voorheen Apax Partners) bevestigt vertrouwen

Brussel, 5 juni 2023 - Dstny, een toonaangevende Europese leverancier van cloudgebaseerde bedrijfscommunicatieoplossingen, kondigt aan dat het zijn bestaande schuld heeft geherfinancierd en een gelijkwaardig bedrag heeft opgehaald voor verdere uitbreiding. Het Franse private equity-bedrijf Seven2 (voorheen Apax Partners), dat eind 2019 instapte, bevestigt opnieuw haar vertrouwen in het bedrijf. De financiering wordt verstrekt door twee toonaangevende private kredietfondsen die sterke financiële middelen geven om het bedrijf verder uit te breiden.

De Dstny Group heeft de afgelopen jaren een sterk technologisch framework en een unieke technische ontwikkelingscapaciteit opgebouwd, waardoor het bedrijf van een 'telco'-bedrijf naar een bredere technologieontwikkelaar & -leverancier is getransformeerd. Het is de ambitie van Dstny om deze technologie de komende Jaren op Europees niveau te verankeren en haar pan-Europese aanwezigheid verder te versterken.

Daan De Wever, medeoprichter en CEO van de Dstny Group: "We zijn als ambitieus en innovatief bedrijf bijzonder trots dat we, gezien de huidige marktomstandigheden en rentelasten, opnieuw het vertrouwen van onze bestaande schuldverschaffers hebben kunnen winnen. Dat we bovenop onze bestaande schuldherfinanciering ook nog bijkomende financieringen konden aantrekken, geeft ons een sterke impuls voor nieuwe acquisities. We kijken er enorm naar uit om met het hele Seven2 team onze verdere internationale groei waar te maken en onze leidende positie als Europese aanbieder van cloudgebaseerde zakelijke communicatieoplossingen verder te versterken."

-----------------------------

Over Dstny

Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloudgebaseerde bedrijfscommunicatie, die zowel rechtstreeks aan bedrijven, als via partners en serviceproviders wordt geleverd. Het bedrijf wil het dagelijks leven van zijn meer dan 3 miljoen gebruikers vereenvoudigen: de interactieve bedrijfscommunicatietools worden as-a-service geleverd en verbinden werknemers en klanten via alle mogelijke communicatiekanalen (spraak, video, chat, en andere). De tools van Dstny zijn mobile-first, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren. Door innovatieve technologie te combineren met nauwe relaties met partners en service providers, en met sterke lokale teams, kan Dstny de best mogelijke gebruikerservaring bieden en de nieuwste toepassingen toegankelijk maken voor bedrijven in heel Europa. Dstny, met hoofdkantoor in Zaventem, heeft meer dan 1000 werknemers in 7 Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, VK) en een jaaromzet van €250 miljoen in 2022.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.