Titel

Dstny lanceert Dstny Cloud Connect

Category
Cloud
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
Cloud

Dstny biedt bedrijven een veilige toegang tot Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google en Softlayer

Dstny, de Belgische cloud telecomoperator, lanceert Dstny Cloud Connect, een veilige en hoogwaardige netwerkverbinding met publieke cloud omgevingen.

Hierdoor krijgen bedrijven, via een veilige, hoogwaardige netwerkverbinding, toegang tot Microsoft Azure, Office 365, Amazon Web Services, Google en Softlayer. Dankzij deze dienst ondersteunt Dstny het innovatie- en concurrentievermogen van Belgische bedrijven.

Naarmate bedrijven de transitie naar de cloud maken, groeit hun behoefte aan een toegewijde en betrouwbare toegang tot publieke cloud diensten. Aangezien Dstny Cloud Connect geen gebruik maakt van het openbare internet, biedt het klanten een hogere betrouwbaarheid en snelheid, lagere latency en een betere beveiliging dan de typische internetverbindingen.

Daan De Wever, Managing Director en mede-oprichter van Dstny: ”Als nummer 1 challenger op de Belgische bedrijvenmarkt zijn wij verheugd om Dstny Cloud Connect aan ons Cloud Ecosysteem tot te voegen. Wij stellen Belgische bedrijven hierdoor in staat om op een veilige en betrouwbare manier de stap te zetten naar de cloud.”

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.