Titel

Dstny neemt Belgische managed hosting provider Stuart over

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
4 oktober 2021
Geschreven door
admin
Stuart

Zaventem, 5 oktober 2021 –  Dstny, Europese aanbieder van veilige cloud – en bedrijfscommunicatie voor kmo’s, neemt de Belgische managed hosting provider Stuart uit Antwerpen over.  Na een reeks buitenlandse overnames eerder dit jaar waardoor Dstny uitgroeide tot Europa’s grootste UcaaS provider, voegt het vandaag met Stuart een toonaangevende Belgische speler op het vlak van cloudinfrastructuur en managed hosting toe aan de groep.  Dstny breidt hierdoor zijn aanbod uit voor nieuwe klanten, versterkt zijn back-up en cloudinfrastructuur portfolio voor bestaande klanten en haalt de nodige competenties in huis om zijn cloudinfrastructuur propositie op Europees vlak verder te ontwikkelen.  

Joachim Lauwers, Managing Director Destiny België: "We kijken er naar uit om met Pepijn en zijn team samen te werken en verwelkomen hen in onze Dstny-familie. Naast een aanbod van veilige cloudcommunicatie en UcaaS oplossingen, ontzorgt Dstny haar klanten ook op vlak van cloudinfrastructuur (IaaS).  Met het schaalbare platform van Stuart kunnen we onze klanten nu nog beter bedienen. En dankzij Stuart’s mooie klantenportfolio met ondermeer CM, Essent, AS Adventure, GIMV en Impact Interim krijgen we toegang tot het bredere kmo veld in België. Niet onbelangrijk in de huidige ‘war for talent’ is dat we met het team van Stuart ook heel wat bijkomende competenties binnenhalen die we vervolgens niet alleen in België, maar ook binnen de hele Destiny groep willen inzetten. Door de uitrol van een cloudinfrastructuur standaard binnen de groep, kunnen we onze positie als Europese, innovatieve aanbieder van veilige cloudommunicatie oplossingen voor kmo’s verder versterken.”

 

Voor de meer dan 50 klanten van Stuart betekent deze acquisitie dat ze toegang krijgen tot het brede cloudcommunicatie aanbod van Dstny terwijl de service, stabiliteit en schaalbaarheid van het managed hosting platform van Stuart gegarandeerd blijven. 

 

Pepijn Palmans, CEO van Stuart: “We treden door deze stap toe tot een sterke, Europese groep die de gefocust op toekomstige groei, gebaseerd op innovatie.  Dat sluit perfect aan bij onze ambitie. Tegelijk biedt ons hyper redundante platform voor managed hosting de perfecte basis voor wat Dstny op Europees vlak wil uitrollen.  We zullen onze kennis ter zake hier volop voor inzetten, maar reeds vandaag biedt deze stap zowel voor onze eigen klanten als de Dstny klanten grote toegevoegde waarde.  We delen bovendien dezelfde focus op klantgerichtheid en service en hebben veel loyale klanten die onze persoonlijke aanpak weten te waarderen. Net als Dstny merken we dat klanten die met ons in zee gaan, hun focus verleggen van operationele taken naar het laten groeien en versnellen van hun business. Met onze toetreding tot de Dstny groep krijgen ze nu toegang tot state-of-the-art kennis en technologie om te blijven innoveren.”

 

Het volledige team van Stuart met inbegrip van CEO Pepijn Palmans wordt opgenomen in de Destiny groep.  Pepijn zal binnen het Engineering team van CTO Samuel De Wever, verantwoordelijk zijn om binnen de groep een standaard voor cloudinfrastructuur uit te bouwen.    

Over Dstny

Dstny, van origine Belgisch, is een Europese leider en innovator in veilige cloudcommunicatie op basis van haar sterke en veilige mobile-first producten en Ucaas aanbod. Dstny stelt +2 miljoen zakelijke gebruikers in staat om te communiceren, samen te werken en uitstekende klantenservice te bieden. Het bedrijf stelt service providers, channel partners en eindklanten, alsook 3rd party services in staat om te groeien in hun cloud ecosysteem. Dstny, met hoofdzetel in Brussel, stelt intussen 700 medewerkers in 7 Europese landen te werk en mikt op een verwachte jaaromzet van bijna €200 miljoen in 2021.

Meer info: www.dstny.be

Over Stuart

Stuart is een toonaangevende speler op de markt van cloudinfrastructuur en managed hosting in België. Naast de klassieke Infrastructure-as-a-Service diensten zoals virtuele servers, back-up as-a-service of cloud native oplossingen, biedt Stuart zijn klanten een brede waaier van managed services waarbij operationele taken worden overgenomen. Sterke service level agreements in combinatie met state-of-the-art technologie bieden Stuart’s klanten een gegarandeerde beschikbaarheid, performantie en schaalbaarheid die hen helpt om met een gerust hart hun IT naar de cloud te brengen.

Meer info: www.stuart.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.