Titel

Dstny steunt Digital for Youth: doe jij ook mee?

Category
Corona
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
Corona update 26/03

Het Corona-virus zorgt ervoor dat scholen hun leerlingen digitale huiswerkopdrachten geven. Een initiatief dat wij zeker en vast steunen, maar jammer genoeg is thuisonderwijs niet voor elk gezin een evidentie. Op deze manier dreigen heel wat kinderen hiermee echter uit de boot te vallen en dat is niet Business Communications today and tomorrow. 

Zij die mij kennen weten dat ik zulke initiatieven steeds met volle overtuiging steun. Daarom ben ik eerder deze week als ambassadeur meegestapt  in het verhaal van “Digital for Youth.be”, een samenwerking tussen DNS Belgium & Close the Gap die op dit moment reeds 1.000 laptops hebben klaarstaan voor kwetsbare jongeren. Ons doel is 10.000 computers verspreiden in Vlaanderen tegen het einde van de paasvakantie. Close the Gap heeft dit project ook neergelegd bij de Brusselse en Waalse regering en onderwijsinstanties en hopen op een snel antwoord. Ook wij zullen mee op de kar springen van zodra hier een uitsluitsel over komt.

Het zijn geen gemakkelijke tijden, voor geen enkel bedrijf. Toch doe ik bij deze een oproep om een helpende hand uit te reiken naar onze toekomstige generatie.

Hoe kan je helpen?

  • Doneer als bedrijf recente, gebruikte laptops 
    • Donaties aanmelden kan via donations@close-the-gap.org;
    • Ophalen kan vanaf 30 werkende laptops;
    • Deze laptops worden op een professionele en veilige manier klaargemaakt voor hergebruik (data verwijderen, eventuele herstellingen en upgrade, installatie Microsoft OS en reiniging.)
  • Doe een financiële bijdrage

Meer informatie omtrent dit project kan je hier downloaden. Mocht je nog vragen hebben over dit initiatief of over de werking ervan, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

Laten we deze crisis samen trotseren… as it should be! 

Daan De Wever,
CEO

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.