Titel

Dstny trotse partner van Tour of Leuven op 07/08/22

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
5 augustus 2022
Geschreven door
admin
Tour of Leuven

Het snelgroeiende technologiebedrijf Dstny zet de komende 3 jaren mee haar schouders onder de nieuwe wielerwedstrijd “Tour of Leuven”. Dstny stapte recent nog in als sponsor bij de Lotto wielerploeg en wordt volgend jaar co-titelsponsor van Lotto-Dstny. Het bedrijf vindt de “Tour of Leuven” een geweldig initiatief dat het succes van het WK wielrennen van vorig jaar wil doen herleven en ziet het als een mooie aanvulling om haar aanwezigheid binnen het wielrennen nog te versterken.

Dstny wil bedrijfscommunicatie zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk maken voor werknemers en klanten om met elkaar te communiceren, vandaag én morgen. Met het wielrennen en het Belgische Lotto wielerteam, vond het de ideale partner om de Europese merkbekendheid te versterken, vertrouwen te genereren en hun ervaring als snelgroeiend bedrijf te delen om als team te blijven verbeteren.

Joachim Lauwers, Managing Director Dstny België:  “We hebben niet lang getwijfeld om dit geweldige initiatief vanuit Dstny mee te ondersteunen. Het WK wielrennen in Leuven vorig jaar met het bijhorende parcours was een echt succes en het is fantastisch dat we er nu een jaarlijks wielerfeest van kunnen maken. Naast de wedstrijd voor de profs is er met de ‘Ride Leuven’ ook een echte fietshappening voor families, zondagsfietsers en wielertoeristen. Samen met een aantal Dstny medewerkers zal ik zelf meefietsen met de “Ride Leuven en ik kijk er echt al naar uit om voor de wedstrijd van de profs over het parcours van het WK te kunnen rijden en de sfeer al op te snuiven ”

De Lotto wielerploeg kan natuurlijk niet ontbreken en met de uniek-groen blauwe kleur en logo van Dstny op de helmen op de outfits en helmen, is het alvast gemakkelijker voor de fans om de Lotto renners te herkennen en aan te moedigen.

Een van de publiekstrekkers voor de Tour of Leuven wordt ongetwijfeld wereldkampioen Julian Alaphilippe. De Fransman keert zo terug naar de plaats waar hij vorig jaar wereldkampioen werd.

Julian Alaphilippe: "Ik kijk enorm uit naar deze Tour of Leuven - Memorial Jef Scherens", zegt de wereldkampioen. "Dit is tot dusver niet het makkelijkste jaar voor mij, maar terugkeren naar het parcours waar ik wereldkampioen werd, zal toch heel speciaal zijn. Die 26e september was een hele mooie dag. Wat een massa volk langs de kant en wat een ongelooflijk lawaai. Dat zal ik nooit vergeten. Het betekent enorm veel voor mij om de film van die dag opnieuw te kunnen afspelen tijdens de Tour of Leuven.”

Over Tour of Leuven

Leuven is niet alleen een studentenstad maar sinds het WK Flanders 2021 ook een echte wielerstad. Een onvergetelijk WK in Leuven moet natuurlijk elk jaar in de verf gezet worden. De erfenis als WK-stad en de gekende GP Jef Scherens smelten samen tot het nieuwe legacy evenement: ‘Tour of Leuven – Memorial Jef Scherens’, op zondag 7 augustus.

Ook alle recreatieve fietsers zijn op 7 augustus meer dan welkom op de Tour of Leuven. Voor fietsende families, zondagsfietsers en wielertoeristen staat die dag Ride Leuven op het programma: een heerlijke fietshappening in en rond de stad. De deelnemers zullen op een afgesloten parcours kunnen fietsen van in totaal 15 km met onderweg alle bekende hellingen en passages van het WK van vorig jaar. Nadien kunnen de deelnemers volop genieten van de profkoers. Voor getrainde wielertoeristen die op zoek zijn naar dat tikkeltje extra zijn er fietstochten voorzien van 70 en 110 km.

Over Dstny

Dstny is een snelgroeiend technologiebedrijf dat ontstaan is in België en uitgroeide tot een Europese aanbieder van zakelijke communicatieoplossingen. Zo biedt Dstny kleine en grote bedrijven een modern communicatieplatform voor telefonie, chat en video, maar ook geavanceerde netwerk- en beveiligingsoplossingen. Dstny wil bedrijfscommunicatie zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk maken voor werknemers en klanten om met elkaar te communiceren, vandaag én morgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.