Titel

Dstny versterkt zijn leidende positie op het gebied van UCaaS op de Frost Radar met uitzonderlijke innovatie en groei

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
Geschreven door
webadmin
FR

De Frost Radar biedt een uitgebreide analyse van de Europese markt voor gehoste IP-telefonie en UCaaS. Onder meer dan 120 concurrenten identificeert het rapport de topleiders op het gebied van groei en innovatie binnen de sector.

"Dstny bevindt zich onder de leiders op de Frost Europe UCaaS Radar. Zijn innovatie en groeisnelheid worden aangestuurd door het vermogen om klanten verder te helpen dan de kernvoordelen van UCaaS, zoals operationele efficiëntie en verbetering van de productiviteit van gebruikers. Het doel is om bedrijven te transformeren en optimaliseren door de integratie van communicatie met oplossingen voor klantbeleving (CX) management en essentiële werkprocessen," aldus Robert Arnold, Industry Director – Information & Communications Technology bij Frost & Sullivan.

FR Chart

Door middel van strategische overnames en het benutten van gepatenteerde technologieën heeft Dstny een aanbod van op mobiel gerichte UCaaS-oplossingen ontwikkeld die aansluiten bij de behoeften van de moderne werknemers. De groei van het bedrijf wordt ook aangedreven door aanzienlijke investeringen in zijn UI/UX, wat duidelijk zichtbaar is in de ontwikkeling van oplossingen zoals Teams Connect om eenvoudig extern te bellen en gebeld te worden via Dstny in Teams, met alle voordelen van de native vast-mobiel (FMC) integratie. Daarnaast connecteert het all-in cloudplatform van Dstny ook met de meest populaire CRM’s op de markt, waardoor je waardevolle info ontvangt nog voordat je de oproep beantwoordt.

Terugblikkend op de weg die het bedrijf aflegde en kijkend naar de toekomst, merkt Johan Dalstrom, CPO bij Dstny, op: "Onze versterkte positie op de Radar van Frost & Sullivan bevestigt onze toewijding om bedrijven te voorzien van geavanceerde communicatietools. De voortdurende erkenning als een industrieleider inspireert ons om verdere innovatie te stimuleren en uitzonderlijke waarde te leveren aan onze klanten over de hele wereld."

Met een ambitieus go-to-marketmodel en verbeterde serviceaanbiedingen staat Dstny klaar voor voortdurend succes op de UCaaS-markt.

Lees het volledige rapport hier.

 

Over Dstny

Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloudgebaseerde bedrijfscommunicatie, die zowel rechtstreeks aan bedrijven, als via partners en serviceproviders wordt geleverd. Het bedrijf wil het dagelijks leven van zijn meer dan 3,5 miljoen gebruikers vereenvoudigen: de interactieve bedrijfscommunicatietools worden as-a-service geleverd en verbinden werknemers en klanten via alle mogelijke communicatiekanalen (spraak, video, chat, en andere).

De tools van Dstny zijn mobile-first, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren. Door innovatieve technologie te combineren met nauwe relaties met partners en service providers, en met sterke lokale teams, kan Dstny de best mogelijke gebruikerservaring bieden en de nieuwste toepassingen toegankelijk maken voor bedrijven in heel Europa.

Dstny, met hoofdkantoor in Zaventem, heeft meer dan 1000 werknemers in 7 Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, VK) en een jaaromzet van €250 miljoen in 2022.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.