Titel

Dstny wint 'Communications Innovator of the Year' award van Data News

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
3 juni 2022
Geschreven door
webadmin
Dstny Data News Awards 2022

Deze award is een fantastische erkenning voor het hele team. Ons motto is ‘Business Communications, today and tomorrow’ en innovatie neemt daarbij een centrale plaats in. We zijn dan ook enorm fier om de “Communications Innovator of the Year” award van Data News te winnen.

Op donderdag 2 juni vond de 23e editie van de Data News Awards for Excellence plaats, het meest prestigieuze ICT-evenement van het jaar waarin 15 verschillende uitzonderlijke awards uitgereikt werden, elk een symbool van uitmuntendheid in zijn categorie. Dstny heeft de award voor “Communications Innovator of the Year” in de wacht gesleept.

De Data News Awards for Excellence zijn het resultaat van een gedegen selectieproces door de redactie, de lezers en een jury van ICT-professionals. Nadat de lezers hun stem hadden uitgebracht voor de shortlist, ging de vakjury in conclaaf voor een grondige evaluatie van de geselecteerde bedrijven.

Ondanks de gewaagde concurrentie, werd Dstny tot winnaar uitgeroepen in de categorie “Communications Innovator of the Year’. De mening van de vakjury: “Dstny verdient de award omdat het ambitieus blijft verder bouwen aan haar Europees verhaal met overnames en nieuwe integraties in een gestroomlijnde strategie.” De andere genomineerden in deze categorie: NTT, Orange, Proximus en Telenet Business.

 

DataNewsAwards2022_Joachim-Lauwers

© Leyla Hesna

Joachim Lauwers, Managing Director Dstny België: “Bij Dstny willen we zakelijke communicatie over diverse kanalen zo gemakkelijk mogelijk maken voor medewerkers en klanten van zowel kmo’s als grote ondernemingen. Ons motto is dan ook ‘Business Communications, today and tomorrow’ en innovatie neemt daarbij een centrale plaats in. We zijn dan ook enorm fier om de “Communications Innovator of the Year” award van Data News te winnen.”

De trofeeën zelf zijn echte handgemaakte kunstwerkjes mét aandacht voor sustainability. Voor deze editie van de Data News Awards for Excellence kwam de organisatie met een zeer gesmaakt ontwerp met een robotische arm en klaviertoetsen.

 

DataNewsAwards2022_trofee

© Leyla Hesna

Er waren maar liefst 1.300 aanwezigen op de Data News Awards for Excellence 2022: een absoluut record! Het werd een schitterend feest van en het thema 'The Art of Networking' werd perfect ingevuld. 

 

DataNewsAwards2022_dstny-team

© Leyla Hesna

DataNewsAwards2022_dstny-team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.