Titel

Dstny wint 'Managed Services partner of the Year' award op de Cisco Partner Awards 2022

Category
Private netwerken
Aangemaakt op
Geschreven door
webadmin
Dstny wins Cisco Partner Award

Op donderdag 22 september vond de uitreiking van de Cisco BeLux Partner Awards 2022 plaats. Een jaarlijkse traditie waar Cisco zijn partners bekroond voor hun prestaties van het afgelopen jaar. We zijn enorm fier dat Dstny de award ‘Managed Services Partner of the Year’ in de wacht sleept. Een mooie erkenning voor het harde werk van het team het voorbije jaar.

Perfecte mix van bedrijfscommunicatie en beveiligde connectiviteit

Vlot bereikbaar zijn op kantoor of onderweg, een betrouwbare en veilige verbinding hebben zodat werknemers vlot kunnen samenwerken en klanten de service bieden die ze verwachten, dat is essentieel voor bedrijven. Bij Dstny helpen we ondernemingen met de uitdagingen waar ze voor staan door de perfecte mix van bedrijfscommunicatie en beveiligde connectiviteit. Zo bieden we een modern communicatieplatform voor telefonie, chat en video, maar ook geavanceerde netwerk- en beveiligingsoplossingen. Een echte totaaloplossing zodat werknemers en klanten vlot kunnen communiceren en samenwerken.

Beveiligde connectiviteit: SD-WAN en Secure Mobile Workers

Voor onze netwerk- en beveiligingsoplossingen werken we nauw samen met Cisco. Zo bieden we ‘SD-WAN’ aan als technologische oplossing voor een performant bedrijfsnetwerk om alle vestigingen met elkaar, met het datacenter én met de cloud te verbinden. En daarnaast bieden we met ‘Secure Mobile Workers’ een netwerkbeveiliging die de gebruiker volgt waar hij zich ook bevindt.

Bedrijven maken steeds vaker gebruik van SaaS- en Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-toepassingen, maar traditionele WAN’s voldoen vaak niet langer door de explosie van internetverkeer die de invoering van de cloud met zich meebrengt. Dat verkeer veroorzaakt complexiteit in het beheer, onvoorspelbaarheid van de prestaties van toepassingen en kwetsbaarheid van gegevens.

SD-WAN pakt de huidige IT-uitdagingen aan en zorgt voor een redundante internet- en bedrijfsnetwerktoegang dankzij meerdere uplinks en een intelligent failover-mechanisme, eenvoudig beheerd vanaf één centraal punt met overzicht van je netwerk en de performantie van je applicaties.

In de huidige professionele omgeving moet iedereen altijd online zijn. Zolang jouw apparaten verbonden zijn met het bedrijfsnetwerk, garandeert een gelaagde bescherming een goed beveiligingsniveau. NextGen firewalls en anti-malwares beschermen zowel je bedrijfsnetwerk als je desktop- en laptopcomputers. Maar de problemen beginnen wanneer je werknemers hun apparaten meenemen buiten de beveiligde bedrijfsomgeving. De oplossing 'Secure Mobile Workers' biedt je werknemers een laag netwerkbeveiliging op al hun apparaten, waar ze ook zijn.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.