Titel

Nieuwe overname versterkt positie Dstny als Europa's grootste UCaaS provider

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
15 september 2021
Geschreven door
admin
Daan_Kenneth_Peter

Zaventem, 15 september 2021 –  De overname van het Deense ipvision betekent een nieuwe stap in de uitbouw van de Destiny Group en versterkt de positie van het bedrijf als een toonaangevende Europese, op kmo's gerichte aanbieder van veilige cloudcommunicatie.

 

Daan De Wever, CEO Dstny: "We zijn verheugd om ipvision te verwelkomen in de Dstny-familie. Het spreekt voor zich dat dit onze positie op de Deense markt en in de Nordics in het algemeen zal versterken. Daarnaast hebben we een bedrijf aan boord met veel ervaring en competenties op het gebied van professionele communicatie- en samenwerkingsoplossingen voor bedrijven - met name binnen het kmo-segment. Ipvision is een perfecte match met de Destiny Group, waarmee we onze positie als innovatieve, klantgerichte en marktleidende UCaaS-leverancier voor kmo’s in Europa versterken."

Nog meer innovatieve oplossingen voor de Deense klanten

Vanuit het oogpunt van ipvision zal de toetreding tot de Destiny Group de zakelijke kansen vergroten en het bedrijf toekomstbestendig maken voor zowel klanten als werknemers. Dstny heeft onlangs het in Zweden gevestigde bedrijf Telepo overgenomen en precies het Telepo-platform speelt een sleutelrol in de oplossingen die ipvision levert aan de klanten van het bedrijf in Denemarken.

 

Kenneth Andreasen, CEO van ipvision: "Dstny heeft een sterk track record van bedrijfsintegratie dat de nadruk legt op toekomstige groei, gebaseerd op innovatie en het sterkste UCaaS-productportfolio in de markt, wat perfect overeenkomt met onze zakelijke ambities. Bovendien zien we een match als het gaat om waarden en focus op het ontwikkelen van klantgerichte communicatiediensten voor de cloud. Tegelijkertijd treden we toe tot een groep bedrijven die ons toegang zal geven tot state-of-the-art kennis en technologie en zo onze competenties zal ontwikkelen en ons zakelijk potentieel zal benutten."

Over Dstny

Dstny, van origine Belgisch, is een Europese leider en innovator in veilige cloudcommunicatie op basis van haar sterke en veilige mobile-first producten en Ucaas aanbod. Dstny stelt +2 miljoen zakelijke gebruikers in staat om te communiceren, samen te werken en uitstekende klantenservice te bieden. Het bedrijf stelt service providers, channel partners en eindklanten, alsook 3rd party services in staat om te groeien in hun cloud ecosysteem. Dstny, met hoofdzetel in Brussel, stelt intussen 700 medewerkers in 7 Europese landen te werk en mikt op een verwachte jaaromzet van bijna €200 miljoen in 2021.

Meer info: www.dstny.be

Over ipvision

ipvision, opgericht in 2005 door Kenneth Andreasen en Peter Reich, biedt professionele communicatie- en samenwerkingsoplossingen voor bedrijven. ipvision levert internetverbindingen, netwerken, mobiele telefonie en IP-telefonie, evenals unified communications en samenwerkingsoplossingen op basis van een gehoste infrastructuur. ipvision heeft de status van MVNO (Mobile Virtual Network Operator) bij TDC en Telenor, werkt samen met Tree en biedt mobiele telefonie op alle mobiele netwerken van Denemarken. ipvision zorgt ervoor dat de communicatie van bedrijven en de samenwerking met hun klanten onder de best mogelijke omstandigheden verloopt. De focus ligt op klantenservice, veiligheid, efficiëntie en flexibiliteit naar hun klanten toe.

Meer info: www.ipvision.dk

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.