Titel

Phil hangt fiets aan de haak op “zijn” Cauberg

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
Phil's last race

Op zaterdag 15 oktober zal de omgeving van de Cauberg in Valkenburg volledig in het teken staan van het afscheidsevenement van profwielrenner Philippe Gilbert (Lotto-Soudal). Op de plaats waar hij 4 maal de Amstel Gold Race won én het orgelpunt van zijn carrière plaatste, winst op het WK wielrennen in 2012, neemt Philippe afscheid van het profleven na een rijkgevulde carrière van 20 jaar, met in totaal 80 profzeges, waaronder 4 monumenten (Parijs-Roubaix, Ronde van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik, 2x Ronde van Lombardije), het WK op de weg, etappes in de 3 grote ronden, Parijs-Tours, Clásica San Sebastián, Waalse Pijl, Brabantse Pijl en 4 maal de Amstel, waardoor hij enkel Jan Raas moet laten voorgaan op de erelijst.

Op zaterdagochtend start de dag met een fietstocht voor het grote publiek georganiseerd op en rond het WK-parcours van 2012: Phil & Fans wordt de ultieme kans om nog eens in het wiel van Philippe te zitten en samen met hem de mythische Cauberg te bedwingen. Rond de middag stelt hij er zijn officieel huldeboek voor met mogelijkheid tot signeren en in de namiddag volgt er het hoogtepunt: een afscheidscriterium met Phil’s ploegmaats van nu en weleer, met o.m. Thor Hushovd en Alessandro Ballan aan de start, waarna Philippe symbolisch zijn fiets aan de haak zal hangen.

Wie erbij wil zijn voor de fietstocht, kan zich vanaf nu registreren op www.philslastride.com. Het afscheidscriterium in de namiddag (start 15u) is vrij toegankelijk voor het grote publiek en is hét moment om één van België’s succesvolste renners van de afgelopen decennia op een gepaste manier uit te wuiven.

Over het UCI WorldTour-team

De Lotto wielerploegen zijn een begrip in de wielerwereld. Al sinds 1985 verbindt de Nationale Loterij de naam van zijn sterke merk Lotto samen met verschillende andere partners aan de professionele wielerploeg. Na al die jaren staat de ploeg in 2022 nog altijd bekend om zijn aanvalslust, winnaarsmentaliteit en investeringen in jong Belgisch wielertalent. De ploeg toont zich jaarlijks op mondiaal niveau en won de grootste wedstrijden zoals de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en vele ritten in de Tour de France.

Over Dstny

Dstny is een snelgroeiend technologiebedrijf dat ontstaan is in België en uitgroeide tot een Europese aanbieder van moderne zakelijke communicatie-oplossingen die gebaseerd zijn op cloudtechnologie, waardoor medewerkers en klanten van kleine en grote bedrijven op een makkelijke en eenvoudige manier met elkaar kunnen communiceren via alle mogelijke communicatiekanalen (spraak, video, chat en andere).

    Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

    Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.