Titel

Poly wordt strategische partner van het Telepo Alliance-programma

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
Ramy & Clint

BRUSSEL, 1 oktober 2021 - Telepo, onderdeel van de Destiny Groep - een Europese leverancier van veilige cloud- en zakelijke communicatieoplossingen, voegt Poly als strategische partner toe aan zijn Telepo Alliance-programma. Het Alliance-programma, gelanceerd in mei 2021, is een programma dat een Telepo-systeem en -framework biedt waarmee leveranciers hun producten kunnen laten samenwerken en valideren met de nieuwste algemeen beschikbare Telepo-producten en -toepassingen.  Het doel van het programma is om een sterk partnernetwerk van gelijkgestemde technologieleveranciers op te bouwen. Poly was een logische keuze om een van de eerste partners te zijn, aangezien veel Telepo-serviceproviders al Poly-producten gebruiken.  Bovendien heeft Poly daarnaast ook een sterke relatie met Dstny door middel van verschillende partnerships met andere bedrijven binnen de Destiny Groep zoals Escaux in België en Soluno in Zweden. 

Deze nieuwe alliantie biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van elkaars sterke punten en netwerken op het gebied van serviceproviders.  Daarenboven creëert het ook kansen in reeds verzadigde markten zoals Scandinavië en de Benelux en nieuw potentieel voor zowel Telepo, Dstny als Poly in minder verzadigde spraak-/UC-markten in andere delen van EMEA en APAC.

 

In de loop van de tijd zullen naast headsets en bureautelefoons steeds meer Poly-toestellen in het Telepo-platform worden geïntegreerd.  En Telepo-applicaties zullen worden geïntegreerd in de Poly+-apps om de eindgebruiker de best mogelijke ervaring te bieden. Telepo maakt ook deel uit van het Poly Beta-programma, wat betekent dat nieuwe toestellen vanaf het moment van lancering worden getest en gevalideerd.

 

Clint Edwards, vice-president Solution Architecture Service Provider & Alliance Poly: "We zijn verheugd over deze samenwerking met Telepo en de opportuniteit om het Poly portfolio in het Telepo-ecosysteem te brengen.  De gezamenlijke oplossing stelt Telepo serviceproviders in gebieden zoals Noord-Europa, Zuid-Afrika, Japan, Nieuw-Zeeland, Australië en Singapore in staat om hun opties voor telefoons, headsets en video te verbeteren, om te profiteren van het Poly portfolio en toonaangevende audio- en video-innovaties om klanten in die regio's aantrekkelijke oplossingen te bieden. "

 

Rami Houbby, General Manager Telepo: "Dit is een belangrijk partnership binnen het Telepo Alliance-programma om onze serviceproviders te helpen hun aanbod te verrijken met de verbeterde audio- en video-innovaties van Poly.  Door Poly technologie te ondersteunen, stellen we onze serviceproviders ook in staat om naadloze migraties naar hun omgevingen te bieden en tegelijkertijd de investeringen van hun klanten te beschermen.  Dit is een win-winsituatie voor iedereen en we zijn erg verheugd om nauw samen te werken met Poly zodat we de beste klantervaring kunnen bieden."

Over Dstny

Dstny, van oorsprong Belgisch, is een Europese leider en innovator in veilige cloudcommunicatie op basis van haar sterke en veilige mobile-first producten en Ucaas aanbod. Dstny stelt +2 miljoen zakelijke gebruikers in staat om te communiceren, samen te werken en uitstekende klantenservice te bieden. Het bedrijf stelt service providers, channel partners en eindklanten, alsook 3rd party services in staat om te groeien in hun cloud ecosysteem. Dstny, met hoofdzetel in Brussel, stelt intussen 700 medewerkers in 7 Europese landen te werk en mikt op een verwachte jaaromzet van bijna €200 miljoen in 2021. Meer informatie: www.destiny.be

Over Poly

Poly (NYSE: POLY) maakt kwaliteitsvolle audio- en videoproducten, zodat u uw beste vergadering kunt houden - overal, altijd en altijd. Onze headsets, video- en audioconferentieproducten, bureautelefoons, analysesoftware en diensten zijn ontworpen en ontwikkeld om mensen met ongelofelijke helderheid te verbinden. Ze zijn professioneel, gebruiksvriendelijk en werken naadloos samen met de beste video- en audioconferentieservices. Met Poly (Plantronics, Inc. – voorheen Plantronics en Polycom) doet u meer dan alleen opdagen, u valt op. Kijk voor meer informatie op www.Poly.com.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.