Titre

Daan De Wever, PDG de Dstny : « À la recherche de l'équilibre entre l'entrée et la sortie »

Category
Dstny Stratégie
Écrit le
Écrit par
admin
Daan De Wever

Source originale : Techpulse

Le leadership est l'un des nombreux défis auxquels les gestionnaires sont confrontés aujourd'hui. Comment motiver les employés à distance ? Daan De Wever, PDG de Dstny, explique sa vision du leadership.

Over het concept ‘leiderschap’ zijn al ontelbare boeken en publicaties geschreven. Elke manager heeft hier ook wel zijn of haar eigen visie over. Maar de theorie en de praktijk, dat is altijd wat anders. Zeker wanneer de wereld getroffen wordt door een crisis die heel wat industrieën lamlegt. Wat heb je dan nog aan een theorie die je eens in een boek gelezen hebt? Managers worden vandaag de dag met een uitdaging geconfronteerd waar ze nog maar weinig ervaring mee zullen hebben. Maar toch wordt van hen nog steeds verwacht dat ze hun werknemers meetrekken en voorop in de strijd gaan. Hoe doe je dat wanneer de meeste personeelsleden vanuit hun eigen werkplek werken, en je elkaar nog nauwelijks fysiek ontmoet? Het was één van de vele vragen die we hadden voor Daan De Wever, mede-stichter en CEO van Dstny

Dstny is een cloudtelecombedrijf gesitueerd in Zaventem. Het bedrijf brandt van ambitie en werkt zich op als een snelgroeiende speler in de Europese Secure Cloud communicatiesector. Door die expertise is het aanpakken van een crisis zoals deze het bedrijf als het ware op het lijf geschreven. Dstny had de technologie al in huis en kan daarmee snel inspelen op de noden van bedrijven die de switch naar telewerken moeten maken, en kon die omschakeling zelf ook probleemloos maken. 

Abonnez-vous à notre newsletter. 

Suivez les dernière évolutions en matière de communication d'entreprise, de technologie et d'entrepreneuriat