Titel

Destiny voor het tweede jaar op rij snelst groeiende internet- en telecombedrijf in Deloitte Technology Fast50 ranking

Category
In het nieuws
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
Technology Fast 50 Deloitte

Zaventem – Destiny, de onafhankelijke Belgische telecomoperator, gespecialiseerd in private datanetwerken en telecomoplossingen voor bedrijven, is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot het snelst groeiende bedrijf in de categorie Internet, Telecom en Media in de Deloitte Technology Fast50 Award. Algemeen eindigde Destiny op de tiende plaats. De selectie vindt plaats op basis van de omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2010-2014).

Destiny behaalde in de Deloitte Technology Fast50 Benelux 2015 ranking een tiende plaats. Over de afgelopen vijf jaar realiseerde Destiny een omzetgroei van 288%.

Deelnemers aan de Technology Fast50 worden beoordeeld op ontwikkelde en toegepaste technologie. Een belangrijk criterium om de Fast50-lijst te halen is een toenemende omzetgroei. Destiny dankt zijn groei aan de voortdurende innovatie van zijn diensten en de uitbouw van het management team.

“Sinds onze oprichting in 2008 hebben wij steeds een sterke groei in onze omzet kunnen realiseren. Onze derde nominatie op rij voor de Deloitte Technology Fast50 illustreert dat onze manier van werken het vertrouwen van steeds meer klanten geniet. We danken hierbij ook onze klanten en partners, die met deze nominatie bevestigd zien dat ze hun vertrouwen hebben geschonken aan een gezond en groeiend bedrijf en dat ze meebouwen aan een succesverhaal,” aldus Daan De Wever, Founder van Destiny.

De bekendmaking vond plaats op 18 november 2015 in Brussel.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.