Titel

Dstny neemt Qunifi over en neemt leidende positie in zakelijke Microsoft Teams-integratie

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
28 maart 2022
Geschreven door
admin
From left- Mark Herbert,Richard Carver,Jeannie Arthur, Patrik Sorqvist

De overname is een essentieel onderdeel van Dstny's strategie op het vlak van zakelijke integraties en biedt Microsoft Teams-gebruikers bijkomende business- en innovatiemogelijkheden aan

Brussel, 28 maart 2022 - Dstny, de Europese leverancier van cloudgebaseerde zakelijke communicatieoplossingen, kondigt de overname aan van de toonaangevende Microsoft Teams-integratiespecialist Qunifi, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Qunifi's Call2Teams-platform is de wereldwijde leider in Teams-integratie voor UCaaS-providers, met eindklanten in meer dan 100 landen en organisaties en meer dan 2 miljoen Teams-gebruikers die vertrouwen op Qunifi voor hun dagelijkse communicatie.

"We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bedrijven die passen bij onze strategie en bedrijfscultuur en die we tegelijkertijd kunnen helpen sneller te groeien. Deze overname van Qunifi is daar een perfect voorbeeld van", zegt Daan De Wever CEO van de Dstny Group. Met de overname van Telepo en zijn UCaaS-platform in de zomer van 2021 zetten we een grote stap voorwaarts op het vlak van zakelijke communicatieoplossingen. De overname van Meridix eind 2021 was een volgende grote stap, maar dan op het gebied van communication analytics en met Qunifi doen we nu opnieuw hetzelfde, deze keer in de wereld van zakelijke integraties. Qunifi’s Call2Teams platform is zoals Dstny ontwikkeld in de cloud en het is ‘state of the art’ technologie met een native integratie wat een ongeëvenaarde gebruikerservaring oplevert”, concludeert De Wever.

Qunifi wordt onderdeel van de Dstny for Service Provider- organisatie en het team en management worden geïntegreerd binnen de Dstny Group. De aansluiting bij de Dstny Group zal zakelijke kansen vergroten, nieuwe productontwikkeling stimuleren en de groei versnellen voor service provider klanten, partners en de teams van zowel Dstny als Qunifi.

"We zijn trots en enthousiast om deel uit te maken van de Dstny Group", voegt Jeannie Arthur, CEO van Qunifi, toe. "We zullen in een geweldige positie zijn om de relaties met onze bestaande partners te blijven ondersteunen en te laten groeien, productontwikkeling en innovatie te versnellen, en voorop te blijven op het gebied van gedigitaliseerde zakelijke integraties. Dstny en Qunifi zullen hun roadmaps op elkaar afstemmen, zodat hun respectievelijke partners en service providers toegang krijgen tot meer innovatieve producten.  Ondersteuning voor Cloud PBX (bedrijfstelefooncentrale) -oplossingen van derden blijft belangrijk en is afgestemd op de strategie van Dstny. "Onze partners zullen zoals voorheen begeleid blijven door het Qunifi team en als onderdeel van de Dstny Group zullen de extra middelen ons in staat stellen om ons te concentreren op groei."

Net als in andere sectoren verwachten individuen, teams en organisaties in de zakelijke communicatiesector dat ze de producten kunnen kiezen die passen bij hun individuele behoeften en dat deze vervolgens naadloos met elkaar samenwerken.  "Binnen de Dstny Group is het onze ambitie om efficiënt samen te werken met andere partijen en het voor onze service providers gemakkelijk te maken om toegang te krijgen tot nieuwe innovaties die waarde bieden aan hun eindgebruikers. Naast de toegevoegde waarde van Call2Teams voor eindklanten, zien we tevens significante synergieën tussen onze Dstny for Service Provider- oplossingen en Qunifi’s Carrier Automate dienst die de kloof tussen service providers en Microsoft Operator Connect overbrugt. Qunifi’s geautomatiseerde Teams-integratie sluit perfect aan bij Dstny’s FMC (Fixed-Mobile Convergence) technologie voor mobiele operatoren ", besluit Patrik Sorqvist, COO van de Dstny Group.

Over Dstny

Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloud-gebaseerde bedrijfscommunicatie, die zowel rechtstreeks aan bedrijven, als via partners en service providers wordt geleverd. Het bedrijf wil het dagelijkse leven van zijn huidige 2,2 miljoen gebruikers vereenvoudigen: de interactieve bedrijfscommunicatietools worden as-a-service geleverd en verbinden werknemers en klanten via alle mogelijke communicatiekanalen (spraak, video, chat, en andere).

De tools van Dstny zijn mobile-first, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren. Door innovatieve technologie te combineren met nauwe relaties met partners en service providers, en met sterke lokale teams, kan Dstny de best mogelijke gebruikerservaring leveren en de nieuwste toepassingen toegankelijk maken voor bedrijven in heel Europa.

Dstny, met hoofdkantoor in Brussel, heeft meer dan 750 werknemers in 7 Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, VK) en een jaaromzet van bijna €190 miljoen in 2021.

Meer info: www.dstny.com

Over Qunifi / Call2Teams

Qunifi is een wereldwijde leider in voice integraties en ontwikkelaar van de Call2Teams en Carrier Automate proposities.

Call2Teams is een cloud-native, SaaS middleware product dat tussen elk telefoonsysteem, PBX of SIP Trunk provider, en Microsoft Teams zit. Call2Teams maakt Microsoft Teams naadloos spraakgestuurd met de rijke functionaliteit van de bestaande telefonie, zonder dat eindgebruikers nummers hoeven over te dragen, van carrier hoeven te veranderen of hun bestaande telefoonsysteem hoeven weg te gooien. www.call2teams.com

Carrier Automate helpt de kansen van Microsoft te ontsluiten voor operatoren en carriers. Via Carrier Automate biedt Qunifi set-up, integratie en doorlopende toegang tot het Carrier Automate SaaS platform waarmee carriers en operatoren hun diensten kunnen aanbieden en leveren via Microsoft Operator Connect service. www.carrierautomate.com

Qunifi is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, heeft partners in meer dan 30 landen en eindgebruikers in meer dan 100 landen.

 

Voor meer informatie

Veerle Wijsgeer

PR lead Dstny

veerle.wijsgeer@dstny.com

+32(0)495 58 07 97

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.