Titel

JCI award Vlaamse Jonge Ondernemer 2015 gaat naar Samuel De Wever

Category
In het nieuws
Aangemaakt op
Geschreven door
admin
JCI ondernemer

Samuel De Wever, 28 jaar en CTO van de onafhankelijke Belgische telecom operator Destiny, werd door JCI Vlaanderen bekroond tot Jonge Ondernemer van het Jaar 2015. Het goede nieuws werd op 21 mei bekendgemaakt op de verkiezing in het Cultureel Centrum De Werf in Aalst.

Vijf voorrondes

In vijf provinciale voorverkiezingen mochten Jonge Ondernemers het tegen elkaar opnemen. Samuel won al eerder de verkiezing voor Vlaams-Brabant, maar mag na de nationale verkiezing nu ook de award van Jonge Ondernemer 2015 op zijn palmares schrijven. De andere genomineerden waren: Bart Swinnen (Luminex LCE), Benjamin Rieder (Bubble Post), Patrick Reyntjens (GEOxyz) en Philippe Jans (Biolectric).

De award van JCI Vlaanderen geeft elk jaar erkenning aan een jonge professional of ondernemer tussen de 18 en 40 jaar. In tegenstelling tot vele andere ondernemingsawards die Vlaanderen rijk is, focust ze voornamelijk op de kwaliteiten van de ondernemer als persoon en niet op de ondernemer zelf. Met deze wedstrijd wil JCI het belang van ondernemen in de kijker zetten en het signaal geven dat ondernemerschap noodzakelijk is voor onze maatschappij en economie.

Samuel De wever zelf reageert enthousiast: “Deze prijs is een mooie erkenning, zowel voor mezelf als voor ons hele team, want ondernemen doe je niet alleen!”

Het verhaal van Destiny is op zijn minst opmerkelijk te noemen. De broers De Wever durfden het in 2008 aan hun eigen bedrijf op te richten. Destiny is gespecialiseerd in private datanetwerken en telecomoplossingen voor bedrijven en is vandaag, 7 jaar later, één van de snelst groeiende bedrijven binnen de telecomsector met een omzetgroei van maar liefst 1209% over de afgelopen vijf jaar.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.