Titel

Dstny stelt Christophe Costers aan als Chief Operating Officer (COO)

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
Geschreven door
webadmin
Christophe Costers

Dstny, een toonaangevende Europese leverancier van cloudgebaseerde bedrijfscommunicatieoplossingen, kondigt vandaag de benoeming aan van Christophe Costers als Chief Operating Officer.

Brussel/Zaventem, 4 juli 2023 - Dstny, een toonaangevende Europese leverancier van cloudgebaseerde bedrijfscommunicatieoplossingen, kondigt vandaag de benoeming aan van Christophe Costers als Chief Operating Officer. Christophe is een ervaren manager met een sterk track record in transformationeel management. In zijn rol zal hij de sales- en groeistrategie van Dstny verder uitbouwen en versnellen. 
 
Christophe Costers heeft 20 jaar ervaring in verschillende domeinen waaronder P&L ownership, strategie consulting en ondernemerschap. Daarnaast heeft hij uitgebreide sectorexpertise in Telecom/ICT-diensten en private equity. Christophe heeft gedegen internationale ervaring in meer dan 25 landen in ontwikkelde en opkomende markten.

Meest recentelijk bekleedde hij verschillende senior management functies bij Telenet, waar hij sinds 2020 als VP entertainment verantwoordelijk was om de TV en premium entertainment business het video-streaming tijdperk in te loodsen. Christophe Costers studeerde af als Burgerlijk Ingenieur Elektronica aan de KU Leuven en behaalde een Master in General Management aan de Vlerick Business School. Hij woont tegen Brussel en is vader van vier kinderen.

"Onze industrie ondergaat een snelle transformatie en Christophe's unieke mix van vaardigheden en ervaring maken hem de ideale persoon om onze business performance initiatieven te leiden," zegt Daan De Wever, CEO van de Dstny Group. "Met Christophe aan boord hebben we er alle vertrouwen in dat we onze duurzame groei kunnen versnellen en een growth mindset kunnen creëren waardoor zowel onze medewerkers, partners en klanten kunnen excelleren.”  

"Ik ben heel blij om bij Dstny aan de slag te gaan en samen te werken met een getalenteerd team om Dstny’s leidende positie in cloudgebaseerde business communicatie verder te versterken", zegt Christophe. "Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring in te zetten om duurzame groei te stimuleren en Dstny te helpen toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten en partners." 

 

 

Over Dstny
Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloudgebaseerde bedrijfscommunicatie, die zowel rechtstreeks aan bedrijven, als via partners en serviceproviders wordt geleverd. Het bedrijf wil het dagelijks leven van zijn meer dan 3,5 miljoen gebruikers vereenvoudigen: de interactieve bedrijfscommunicatietools worden as-a-service geleverd en verbinden werknemers en klanten via alle mogelijke communicatiekanalen (spraak, video, chat, en andere).

De tools van Dstny zijn mobile-first, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren. Door innovatieve technologie te combineren met nauwe relaties met partners en service providers, en met sterke lokale teams, kan Dstny de best mogelijke gebruikerservaring bieden en de nieuwste toepassingen toegankelijk maken voor bedrijven in heel Europa.

Dstny, met hoofdkantoor in Zaventem, heeft meer dan 1000 werknemers in 7 Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, VK) en een jaaromzet van €250 miljoen in 2022.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.