Titel

Dstny trotse sponsor van Leuvense raceteam Team Longin

Category
Dstny Strategie
Aangemaakt op
Geschreven door
Anoniem
Sponsorship Team Longin

De autorace wereld toont veel gelijkenissen met die van het wielrennen en scale-ups. Teamwork en inzetten op performance staan overal centraal, passie en ambitie zijn de drijfveren. Dstny is dan ook heel trots om aan te kondigen dat we vanaf dit seizoen het raceteam Team Longin van de Leuvense bedrijfsleider Bert Longin sponsoren.

Bert heeft een bijzonder straf palmares bij elkaar gereden in binnen- en buitenland en mag zich de enige piloot noemen met zeven algemene Belcar-titels op zak.  Zoon Stienes Longin (31 jaar) verdedigde afgelopen weekend in Monza bij de eerste manche van de Fanatec GT2 European Series 2023 zijn Europese titel, met Peter Guelinckx aan zijn zijde.  Maar dat is niet de enige uitdaging die het duo van de #1 PK Carsport Audi R8 LMS GT2 dit jaar aangaat. Samen met Bert Longin willen ze in 2023 ook hun Belcar-titel verlengen. En alsof dat nog niet genoeg is, doen ze bij PK Carsport ook een gooi naar de toerwagentitel in de Belcar. Daar zullen Junior Planckaert en Matisse Lismont een BMW M2 CS delen. 

“Team Longin speelt mee op Europees niveau en is een mooi voorbeeld van sterk teamwork, waar ook jongeren de kans krijgen om zich te bewijzen. Ik ben dan ook heel trots dat we dit topteam vanaf dit seizoen mee ondersteunen”, zegt Daan De Wever, CEO Dstny Group. 
“Ze gooien zich keer op keer vol passie en ambitie in de strijd en laten daarbij niets aan het toeval over. Performance is key in de autorace wereld, zoals ook in de wielersport en in de zakelijke wereld waarin we met Dstny actief zijn.  Er is geen ruimte voor improvisatie als je naar een hoger niveau wil doorgroeien. En de concurrentie is hard. We kunnen elkaar op dit vlak wellicht nog inspireren.”

De Belcar Series worden voornamelijk op de circuits van Spa-Francorchamps en Zolder gereden.  De volledige planning en kalender, ook van het Europese GT2 kampioenschap, vind je hier.   

Team Longin

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.