Integra oplossing

Integra

Volledig op maat van je organisatie

Integra in jouw bedrijf

Heeft jouw bedrijf meerdere digitale uitdagingen? Ben je in contact met verschillende partijen die allemaal een stukje van de oplossing bieden, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Zijn jullie een innovatieve organisatie met een complexe structuur?

Dan hebben wij de oplossing. INTEGRA. We luisteren naar jouw verhaal en integreren de juiste veilige cloud telecomdiensten, compleet op maat van jouw bedrijf.

Zo bereiden we je voor op de digitale uitdagingen van morgen... as it should be!

Vraag je gratis audit aan

De voordelen voor jouw organisatie

Maak jouw bedrijf toekomstklaar met een complete en geïntegreerde veilige cloud telecomoplossing.

Integra

Oplossing op maat

Elke innovatieve onderneming heeft haar eigen specifieke noden. We zoeken en bepalen samen welke oplossing het best bij jouw bedrijf past - nu en in de toekomst.

Proactieve & flexibele partner

Koele zakelijke relaties met onze klanten? Niet onze stijl. We zijn de proactieve partner die jouw business door en door kent. Als jouw organisatie verandert, dan veranderen wij mee... as it should be!

Altijd bereikbaar

Bij Dstny staat iedereen er voor jou, 24/7. Continu bereikbaar zijn is nu eenmaal een must voor je bedrijf, je medewerkers... en je klanten.

Zes bouwstenen voor jouw perfecte veilige oplossing

Ontdek onze veilige cloud telecomdiensten

We nemen jouw noden voor basistelecom (internet, telefonie, netwerk) onder de loep en kijken naar de pijnpunten en noden. Vervolgens analyseren we hoe jouw organisatie sneller en goedkoper kan werken met onze clouddiensten (Cloud Communicatie, Cloud Infrastructuur, Cloud Security). Zo kunnen jouw IT- en telecomtoepassingen naadloos in elkaar vloeien. Je bedrijf geniet dan van één geïntegreerde veilige cloud telecomoplossing…as it should be!

Vraag je gratis audit aan

Deze klanten zijn al supertevreden met hun INTEGRA-oplossing!

Ontdek hoe we met onze klanten een echt partnership aangaan... as it should be!

Image
Econopolis logo
Image
Mainsys Logo
Image
Logo Bananas
Image
Logo Interparking
Image
AW

Benieuwd of INTEGRA ook voor jou de oplossing is?

Stel je vragen aan ons team