Vast-Mobiele Integratie

Altijd professioneel bereikbaar met één zakelijk nummer

Willen klanten en collega’s je voortdurend en eender waar bereiken via je vaste nummer, ook na de werkuren? Kunnen je werknemers privé en werk moeilijk gescheiden houden op gebied van de communicatietools die jouw bedrijf voorziet? Dan is het tijd voor een vast-mobiele integratie.

Een vast professioneel nummer

Kies zelf wanneer je bereikbaar bent

Privé gebruik je je smartphone vermoedelijk al voor tal van mobiele toepassingen. Dus waarom neem je deze niet mee in je bedrijfsomgeving?

Bedrijven communiceren tegenwoordig bijna allemaal mobiel. En het jouwe kan niet achterblijven. Met een vast-mobiele integratie van je telefonie ben je altijd en overal perfect bereikbaar met je vaste nummer: voor je bedrijf, je werknemers en je klanten… Business Communications today and tomorrow!

De voordelen voor jouw bedrijf

Professioneel en veilig bereikbaar met één vast nummer

Hoe werkt vast-mobiele integratie?

Een voorbeeld: als verzekeringsagent is Karel regelmatig op de baan om klanten te bezoeken. Op zijn visitekaartje staat één vast zakelijk telefoonnummer. Klanten bellen hem alleen op dit vaste nummer, hij kiest zelf waar en wanneer hij bereikbaar is. Op kantoor komen de gesprekken toe op zijn vaste toestel, maar als hij onderweg is op zijn mobiel. Zo mist hij geen enkele oproep. Kan hij even niet opnemen? Dan hoeft hij later maar één voicemail te raadplegen. Wil Karel vanop zijn mobiele toestel een klant bellen, dan ziet die gebelde persoon alleen het vertrouwde vaste nummer. Doet hij een persoonlijke oproep, dan kan hij zijn privénummer tonen.

Image
Hoe werkt vast mobiele integratie

Jouw vast-mobiele oplossing op maat

De vaste en mobiele telefoons van je werknemers integreren? Dat kan. Dit zit standaard in de cloud communicatie oplossing van Dstny (SmartMobile en SmartMobile Plus).

Is je huidige telefooncentrale nog niet aan vervanging toe? Werk je met een externe ICT-partner? Dan integreren we onze vast-mobiele oplossing met jouw telefooncentrale. Kies dan voor onze Fixed-Mobile Unfication-dienst (FMU).

Deze klanten en partners zijn al supertevreden van hun vast-mobiele integratie

Ontdek hoe we met onze klanten en partners een echt partnership aangaan… Business Communications today and tomorrow!

Deze dienst is volledig beveiligd tegen cyberaanvallen

Meer info nodig over jouw vast-mobiele oplossing?

Stel je vragen aan ons team