IT, telecom en cloud communicatie voor bedrijven

Voor welke uitdagingen staat jouw organisatie?

Je kan vandaag niet zonder technologie. Zeker niet om te doen wat je moet doen: de allerbeste service bieden aan je klanten. Maar je IT, telecom en communicatie stroomlijnen? Da’s een hele challenge. Wij zien de volgende 5 uitdagingen het meest terugkomen:

audit formulier

Efficiënt werken

Je werknemers kunnen overal makkelijker samenwerken. Met elkaar, maar ook met je klanten. Dat zorgt voor een enorme efficiëntieslag in je organisatie.

Security in je bedrijf

De meeste cybergevaren sluipen je bedrijf binnen via je web, e-mail en smartphones. Daarom moet je kunnen vertrouwen op een goede cloud security, en sterk staan tegen cybercrime in alle lagen van je bedrijfsomgeving.

Kwaliteit en stabiliteit

Een half uur geen internetverbinding? Of een halve dag? Je mag er niet aan denken, toch? Stabiel, kwalitatief en veilig internet zonder onderbrekingen: daar moet je gerust over kunnen zijn.

Mee zijn én blijven

Je bedrijf beweegt: het groeit, het aantal collega’s en klanten verandert, je stelt nieuwe doelstellingen … En ook technologie is constant in beweging. Daarom is het belangrijk dat je bedrijf en je technologie goed op elkaar afgestemd zijn. Zo blijf je mee met je tijd.

Snelle opvolging

Het is normaal dat je met vragen zit, maar niet dat je ermee blijft zitten. Je wil snel een antwoord, het liefst van iemand die je vertrouwt en die jouw bedrijf door en door kent. Zo blijf je proactief werken en worden eventuele problemen snel opgevolgd en opgelost.

Eerlijke aanpak

Als IT-verantwoordelijke moet je blind kunnen vertrouwen op je techpartner, punt. Eentje die eerlijk heldere en realistische voorstellen doet en rekening houdt met de strategie van je bedrijf.

Herken je jouw bedrijf in deze uitdagingen?

Wij denken graag mee hoe we ze aanpakken.

Image
respect

Nummer 1 in veilige Cloud Communicatie

Als Belgische marktleider in veilige cloud Communicatie, met 150.000 gebruikers, is Destiny je partner in crime om je digitale uitdagingen futureproof aan te gaan. We brengen jouw cloudtelecomnoden in kaart en reiken schaalbare oplossingen op maat aan. Zo optimaliseer jij je klantentevredenheid en bereikbaarheid. En werken je hybride medewerkers efficiënter samen. Dat doen we niet enkel voor grote bedrijven, we zijn ook marktleider in de Europese KMO-markt.

Je bedrijf en Dsiny

Hoe we aan jouw uitdagingen tegemoetkomen

Technologie moet handig en veilig zijn, geen last. Het moet je bedrijf ondersteunen. Hoe kunnen wij jou daarbij helpen? Wel: met vlotte, veilige en schaalbare communicatie-oplossingen in de cloud. Da’s wat wij bij Dstny bieden en waarom we nummer 1 zijn in veilige cloud communicatie. Bovendien is het exact wat een organisatie vandaag nodig heeft.

Overtuigd van onze oplossingen?

Laten we samen bekijken hoe we je kunnen helpen.

Tevreden klanten van Dstny

Waarom anderen al van provider veranderden

Natuurlijk hoef je ons niet te geloven. Wij geloven ook niet zomaar elk bedrijf. Maar misschien helpt het als onze klanten je vertellen hoe tevreden ze zijn. Zoals Nicolas Scaut, IT-manager van Provincie Namen. Zij hebben ervaring met onze oplossingen. En blijkbaar zijn dat nog goede ervaringen ook.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Stel je vragen aan ons team!