Binnenkort verhuizen? Dstny helpt je!

Ga je binnenkort verhuizen? Laat dan niets aan het toeval over en volg het onderstaande stappenplan om met een gerust gevoel naar je nieuw bedrijfspand over te stappen.

 

1. Controleer of er Dstny connectiviteit aanwezig is op je nieuw adres

 

Ben je klant bij Dstny? Dan helpen we je graag om dit samen met jou te controleren. Geef een seintje aan je accountmanager en hij of zij kijkt graag mee naar de noden van je organisatie en de technische beschikbaarheid op je nieuwe locatie.

Ben je niet 100% zeker wie je accountmanager is? Geen probleem, je kan ons steeds bereiken op +32 2 401 97 00 en we helpen je graag verder.

Ben je partner bij Dstny? Dan kan je dit helemaal zelf nagaan voor jezelf of voor je klanten op onze partner portal via de connectiviteitscheck.

 

2. Wees er op tijd bij

 

Afhankelijk van de technische beschikbaarheid op jouw locatie, rekenen wij vier tot zes weken om je bedrijf up to speed te krijgen op je nieuwe locatie. Deze tijdsperiode hangt sterkt af van de mogelijkheden en technologie (bv. Glasvezeltechnologie zal steeds meer tijd in beslag nemen). Wees er dus op tijd bij!

 

3. Contractwijziging

 

Jouw accountmanager zal een aanpassing maken op je bestaande contract: namelijk het adres en eventueel een wijziging op het type technologie. Na goedkeuring wordt dit doorgegeven aan ons delivery team, die jou doorheen de hele verhuis gidsen.

Je contract blijft dus hetzelfde. Adressen worden automatisch gewijzigd en de facturatie zal gewoon blijven doorlopen.

Plan je binnenkort een verhuis?

Laat het ons weten!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten inzake bedrijfscommunicatie, technologie en ondernemen.