Word Partner

Samen gaan voor tevreden klanten

Wil je vlot inspelen op de toekomst van je sector? Een ‘trusted advisor’ zijn voor je klanten en ze een totaaloplossing bieden? Focussen op je kerntaken en je marktpositie versterken? Dstny helpt je daarbij.

Word partner van Dstny
Wij verwelkomen graag ...
IT Integratoren
Telecom Integratoren
Software Integratoren
Consultants

Een plezier om samen te werken

Het grootste voordeel van samenwerken met Dstny? Het is een écht partnership!

De optimale oplossing voor jouw klant

De markt verandert continu: de grenzen tussen surfen en bellen vervagen en de technologie zit steeds vaker in de cloud. Cloud telecomdiensten spelen handig in op die evolutie. Je klant kan nu nog sneller digitaliseren.

Maar alle diensten in de cloud zetten heeft natuurlijk een impact op je businessmodel. Je klanten zoeken dan ook een proactieve partner die hen persoonlijke service en flexibele en schaalbare oplossingen biedt. Met de technische en commerciële ondersteuning van Dstny ben jij die ‘trusted advisor’.

Je kan kiezen uit twee samenwerkingsmodellen, afhankelijk van jouw noden en business. Weten welke jou op het lijf geschreven is? Bekijk hier onze formules.

Zes bouwstenen voor jouw perfecte veilige oplossing

We nemen jouw noden voor basistelecom (internet, telefonie, netwerk) onder de loep en kijken naar de pijnpunten en noden. Vervolgens analyseren we hoe jouw organisatie sneller en goedkoper kan werken met onze clouddiensten (Cloud Communicatie, Cloud Infrastructuur, Cloud Security). Zo kunnen jouw IT- en telecomtoepassingen naadloos in elkaar vloeien. Je bedrijf geniet dan van één geïntegreerde veilige cloud telecomoplossing…as it should be!

Interesse om Dstny-partner te worden?

Laat het ons weten!