SmartFit Cloud Communicatie

Kies voor SmartFit van Dstny

Een veilige telefooncentrale nodig waarmee iedereen van overal vlot communiceert en samenwerkt? Daar zorgen we voor. Met SmartFit: cloud communication perfect op maat van jouw noden. Veilige telecom in de cloud waarmee je organisatie in één klap in het nieuwe digitale normaal gaat leven. Hoeveel dat kost? Volg de stappen hieronder en je krijgt al een idee. Wil je diensten combineren? Dat kan! Contacteer ons voor meer info.

  • Cloud communicatie
  • Internet
  • MyDestiny portaal
  • Vaste telefonie

Kies je voor SmartFit Internet (op basis van koper of VDSL-technologie)?*

Kies je voor SmartFit Fiber Internet (op basis van glasvezeltechnologie)?*

* Voor internet op basis van VDSL is er een eenmalige activatiekost van €250.

Voor internet op basis van glasvezel is er een eenmalige activatiekost van €350. Connectiviteitskosten op privédomein zijn hierbij niet inbegrepen.

Bovenstaande bandbreedtes zijn maximaal haalbare bandbreedtes.

Kies voor SmartMobile (op basis van onze Telepo Technologie)

Een veilige cloudtelefooncentrale waarmee je van overal en met elk toestel professioneel communiceert, op maat van elke werknemer:

Kies voor SmartMobile Plus (op basis van onze Escaux technologie)

Een veilige cloudtelefooncentrale gecombineerd met collaboratietools en integratie mogelijkheden, op maat van elke werknemer:

*Lees de voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod in de Fair Use Policy : https://www.destiny.be/fair-use-policy

De inbegrepen belminuten en SMS’en zijn geldig vanuit België naar vaste en mobiele nummers in België en vanuit de EU naar vaste en mobiele nummers in de EU (met uitzondering van speciale nummers). Elk abonnement bevat eveneens 500 belminuten vanuit België en de EU naar de volgende landenzones: EU, Zwitserland, VS en Canada (met uitzondering van speciale nummers). Het inbegrepen datavolume is geldig in de EU.

**Om kwaliteit te garanderen, kunnen de Cloud Communicatie diensten enkel geleverd worden in combinatie met onze internet dienst.

Wat je ook kiest, je mag altijd rekenen op

Veilige en slimme telecom op maat

Waarom kiezen zij voor SmartFit?

Ontdek hoe we met onze klanten en partners een echt partnership aangaan...as it should be!

Image
Econopolis logo
Image
Mainsys Logo
Image
Logo Bananas
Image
Aantargaz
Image
Logo Santana

Meer info over SmartFit?

Stel je vragen aan ons team