Title

Daan De Wever succeeds Marc Destrée as Managing Director

Category
Dstny in de pers
Authored on
24 February 2014
Authored by
admin
Daan De Wever

Destiny, de onafhankelijke Belgische telecom operator, gespecialiseerd in private datanetwerken en telecomoplossingen voor bedrijven, benoemt Daan De Wever als Managing Director.

Daan De Wever volgt Marc Destrée op, die een stap terugzet om meer tijd door te brengen met zijn familie. Marc Destrée blijft wel een toegewijde actieve aandeelhouder van Destiny. In de Raad van Bestuur wordt Marc Destrée opgevolgd door Jo Van Gorp, die zijn waarde in deze sector al heeft bewezen in diverse managementfuncties, waaronder CEO bij Level 3 en Vice President en Board Member bij Telenet.

Daan De Wever is medeoprichter van Destiny en heeft binnen de onderneming al diverse functies bekleed, meest recent als Director Business Development. Hij neemt zijn nieuwe functie meteen op.

De Wever ziet grote opportuniteiten voor het bedrijf: “We hoorden de voorbije vijf jaar steeds bij de snelst groeiende bedrijven binnen onze sector, maar zijn van plan het de komende jaren nog beter te doen. De telecomsector verandert zeer snel en heeft absoluut geen respect voor de traditionele businessmodellen, enkel voor innovatie. In deze snel veranderende sector is het onze ambitie en taak om onze klanten te begeleiden naar een mobiele wereld en naar de cloud.”

Uiteindelijk gaat alles over de reden van ons bestaan, hoe maken we van onze klanten onze grootste fans.

Subscribe to our newsletter.

Follow the latest news in corporate communications, technology and business.